kultura Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Τρίγκα, εσύ μικρό στρουμφάκι, πως σε αφήσανε να έχεις access σε τέτοιο θέμα άνταλτ; Ρε συ μπλούζλικ, απάντα στον τρίγκα, για να θυμηθώ κι εγώ... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Οντως δεν προκειται για καθαρο τσοντο κλιπ, πιο πολυ σε στριπτιζο κλιπ κανει! Πολυ ωραιο παιξιμο και πολυ καλη ηχογραφηση! Ευγε Stavrilian - ενας εν δυναμει τσοντο-session :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexis72 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 πολύ ωραίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Το κατάφερα και το άκουσα! Είσαι σεξουάλας, πως να το κάνουμε... Θα ήθελα να το ξαναμιξάρεις με παθιάρικα βογγητά, δικά σου ή και άλλων, γίνεται; Θα μου κάνεις το χατήρι; Ε, καταπληκτικέ silot; ;) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Τόλη κι εγώ έχω συνηθίσει να ακούω άλλα κομμάτια στις τσόντες που κατεβάζω...:P ;D 8) Στο clip σου μου άρεσε πολύ ο ήχος σου!!! ;) Να υποθέσω ότι ακούμε V.O.S. και Bassman; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 ωραιος.....για τσοντες ταιριαζει μονο santana.... Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 ωραιος.....για τσοντες ταιριαζει μονο santana.... Καλά, στο συγκεκριμένο είδος ταινιών (που το κατέχω κάπως θα έλεγα) βρίσκεις από jazz μέχρι thrash metal! Το ξέρετε πως στο τοπ-τεν μουσικής υπόκρουσης για πορνοταινίες (στις πιό κυριλέ όμως, με υπόθεση) υπάρχει και το Dark Side Of The Moon; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Τόλη κι εγώ έχω συνηθίσει να ακούω άλλα κομμάτια στις τσόντες που κατεβάζω...:P ;D 8) Το ξέρετε πως στο τοπ-τεν μουσικής υπόκρουσης για πορνοταινίες (στις πιό κυριλέ όμως, με υπόθεση) υπάρχει και το Dark Side Of The Moon; Καταλάβαμε... Gilmour και στις τσόντες, Ηλία; ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Εεεε αφού ο τύπος...είναι γ@#*άς ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Εεεε αφού ο τύπος...είναι γ@#*άς ;D Ειδικά παλιά, που ήταν και ωραίο παιδί... ;D :P ;D Πάντως κι εμένα οι Floyd μου βγάζουν κάτι το αισθησιακό. Ίσως φταίει ότι πρωτοάκουσα το "Shine on you crazy diamond" στην τρυφερή ηλικία των 12 σε μία από τις λάγνες ραδιοφωνικές εκπομπές του Κώστα Μυλωνά. Θυμάται κανείς; Με το Μυλωναρά να απαγγέλλει τον τίτλο αργά αργά με φωνή σαν να τελειώνει... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση