Silot Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Είμαι περήφανος για το πρώτο μου τσοντο-clip !! Το backing track ξεκίνησε σαν κάτι παντελώς διαφορετικό, αλλά διάφορες συμπτώσεις το οδήγησαν σ' αυτήν την κατάντια.... Περιμένω το approval του Kwsta και τις αγαπησιάρικες απόψεις σας εναγωνίως γι' αυτό το ενάμιση λεπτό πραγματικής αγάπης ;D ! http://www.soundclick.com/bands/page_songInfo.cfm?bandID=589115&songID=6438305 Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Ωραίο... δεν είναι τόσο "ακατάλληλο", μια χαρά το ακούω και για επένδυση ταινιών... φυσιολογικών! ;D Ποια κιθάρα πρωταγωνιστεί; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Άψογος. Ατμοσφαιρικό, αλλά όχι και για τσόντα. Με τι το ηχογράφησες; Και να μην ήξερα ότι ήσουν εσύ, θα το καταλάβαινα από την trademark φράση με τα double stops μεταξύ 1:15-1:20. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Είμαι περήφανος για το πρώτο μου τσοντο-clip !! Εγώ τολμώ να πω ότι....τελείωσα!!... ;D (άρα 100% επιτυχία).. ;D ;D ;D Γειά σου ρε...unsigned Αποστόλη!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Πολυ πολυ ωραιο κοματι! ομορφη αρμονια σε συνδιασμο με ενα απιστευτο Frasing! η αληθεια ειναι ομως οτι μου θυμησε κατι τετοιο.... ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Εγώ τολμώ να πω ότι....τελείωσα!!... ;D (άρα 100% επιτυχία).. ;D ;D ;D Για να πω την αμαρτία μου, κι εγώ άρχισα να ...φτιάχνομαι προς το τέλος. Όμως επειδή δεν έχω πού να διοχετεύσω την ενέργειά μου εδώ στην ξενιτιά, πήγα λίγο στο thread του Vartani και ήρθα στα ίσα μου... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Είσαι... Santanικός τύπος... 8) Ντάξει, εγώ τελείωσα δύο φορές,και μία η πρόωρη, τρείς ;D... Όχι και τόσο τσοντο τράγουδο, αλλά είναι ολίγον τι "αισθησιακό"... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Silot, ανωμαλάκι μου, δυστυχώς δεν μπορώ να το ακούσω... γαμώ την γκαντεμιά μου! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Πολύ μου άρεσε. :) Αν είναι να το συνεχίσετε πείτε μου να βάλω το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Ποιό είναι αυτό να το θυμηθώ και γώ? Υ.Γ.Ωραίο κομμάτ αλλα τζόν-ντα δεν είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση