bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Toυς έχω δει πολλές φορές, και τους έχω προλάβει και με αυτόν, στο θεατράκι στο Πεδίο του Άρεως και σε άλλα σημεία... Πάντα σαν "Γέρο" τον ήξερα, αλλά όχι με το κανονικό του όνομα, για αυτό και ρώτησα. Παίζει κάπου τώρα? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Δεν τον εχω δει καπου αλλα δεν ασχολουμαι τοσο οσο τη δεκαετια του '90. Παντως απο τους Nightstalker δεν εφυγε γιατι ειχε μουσικες διαφορες, απ' οσο γνωριζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Εκτος των αλλων Θοδωρης Ζηρας και Ιωαννης Αναστασακης.Εκαστος στο ειδος του κορυφαιος. Και ο Αχχιλεας Διαμαντης δεν ειναι κακος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 μεγάλος παίχτης ο Γέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 μεγάλος παίχτης ο Γέρος. Θα συμφωνησω. Ειχε πολυ καλο ηχο και αισθητικη στο παιξιμο του. Αν και η μουσικη τους ηταν κλασικο χιλιοπαιγμενο R'N'R ηξερε τι να παιξει σε καθε σημειο χωρις να το παρακανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Aν και πολλα καθοριζουν εναν καλο κιθαριστα και πολλες φορες οχι η ταχυτητα μιας και υπαρχουν ανθρωποι που σου σηκωνουν τη τριχα με 2 νοτες,ενα σηκωμα ή ενα ρυθμικο, θα μπω στο παιχνιδι των βιρτουοζων...και θα αναφερω εναν καλο φιλο και τον καλυτερο shredder που χω ακουσει και ζωντανα μπροστα μου, και ξεφευγει απ αυτη την ελληνιλα και την ψυχρα των ασκησεων... Σωτηρης Γκογκος απο Θεσ/νικη. Μακραν ο πιο εκφραστικος,γρηγορος,βιρτουοζος κιθαριστας και δυστυχως...ασημος (οπως και πολλοι αλλοι βεβαια...)ενω αλλοι τοσο μα τοσο μέτριοι κανουν καριερα.. Μπραβο τους βεβαια... Βρειτε τον στο space αν και...δε φτανει για να τον κρινεις... Να σαι καλα ρε Σωτο! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Σπάθας, Παζιος - Δρόλαπας, Κονταξάκης κλπ κλπ Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Ο Μιχάλης Μαρκόπουλος όμως του δίνει και καταλαβαίνει. Το όργανο "μπιστάει" full! Κακή ποιότητα του video, αλλα η Starfire απιστευτη... It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Ο Μιχάλης Μαρκόπουλος όμως του δίνει και καταλαβαίνει. Το όργανο "μπιστάει" full! Κακή ποιότητα του video, αλλα η Starfire απιστευτη... εσυ εισαι δικος μου......εχεις ανεβει πολυ...στα ματια μου....μπασοκιθαρο τρελο...... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Ο Μιχάλης Μαρκόπουλος όμως του δίνει και καταλαβαίνει. Το όργανο "μπιστάει" full! Κακή ποιότητα του video, αλλα η Starfire απιστευτη... θεος! στα βηματα του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Σουκα! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση