georgekz750 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Θα απαντησω ακριβως στον τιτλο,δηλαδη ποιοι Ελληνες κιθαριστες αρεσουν σε εμενα, ανεξαρτητως προσωπικων ή μη στυλ κλπ - Ο Λακης Ραγκαζας - Ο Νικος Ντουνουσης - Ο Μανωλης Βουρακης - Ο Σακης Γατσιος - Ο Γιαννης Σπαθας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos_Oikonomou Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Petros Paraskevas (De Facto), Nikos Dounousis (Nick & The Backbone - Blues Wire) enjoy my silence Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Δεν είναι του στυλ μου, μάλλον ούτε και για τους περισσότερους από τους προλαλήσαντες....αξίζει όμως μια αναφορά το συγκεκριμένο παλικάρι αφού έφτασε αρκετά ψηλά (ο μόνος Έλλημας με signature μοντέλο?) όχι μόνο για Έλληνας αλλά γενικά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Γιαννης Ζαχαροπουλος! Λιγοι θα τον ξερουν φανταζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JollyJokker Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Δεν είναι του στυλ μου, μάλλον ούτε και για τους περισσότερους από τους προλαλήσαντες....αξίζει όμως μια αναφορά το συγκεκριμένο παλικάρι αφού έφτασε αρκετά ψηλά (ο μόνος Έλλημας με signature μοντέλο?) όχι μόνο για Έλληνας αλλά γενικά :) έχει παίξει για τον Ozzy... τί αλλό έχει μείνει? πάει πιο πάνω από εκεί? Σα να λέμε πως έβγαλε τον τελικό Boss και το τερμάτισε το παιχνίδι... τώρα απολαμβάνει τα credits... :) Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Ο Gus G δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος αλλά είναι μακραν ο πιο πετυχημένος.Εμένα μ'αρέσει πολύ πάντως.Επίσης είμαι πολύ φαν του μπαρμπέρη. never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά κανένας σας δεν έχει ακουστά Σταύρο Ρωσσόπουλο ή ακόμα και τον μεγάλο Κωνσταντινίδη που έφυγε πρόσφατα?( βλέπε APRIORI).Δε βλέπω να τους αναφέρει κανένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 1Γρηγορης Ντανης 2Βασιλης Ρακοπουλος 3Γιωτης Σαμαρας 4Γιαννης Σπαθας 5Βάσω Δημητρίου 6Τασσος Σπιλιοπουλος 7Αλέξανδρος Βήχος (Κοντραφούρης Baby Trio) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Μάνος Μανουσέλης.- ;) www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Επίσης για τον Μπαρμπαγάλα...(κάποιος τον ανέφερε)...μικρός ήμουν τρελαμένος με Τσακνή-Μαχαιρίτσα...τότε έπαιζε κιθάρα ο Μπαρμπαγάλας , καταπληκτικός !!! ήταν το είδωλό μου... Νομίζω παίζει σε ένα group whil-o-wisp (κάτι τέτοιο)...τους έχει ακούσει κανείς ?? Δημητρης Μπαρμαγαλας και Νικος Μποτσας οι κιθαριστες των Τσακνη-Μαχαιριτσα Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση