Προς το περιεχόμενο

Ποιοι έλληνες κιθαρίστες σας αρέσουν;

mechmg93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O Nίκος ναι, ο Τάσος δεν ξέρω αν... γνωρίζει κιθάρα μιας και είναι ο ντράμερ. Εννοείς τον Κυριάκο τον Τσουκαλά...

ωπ...

εχεις δικιο.....

ταχυτης....! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 111
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

ωπ...

εχεις δικιο.....

ταχυτης....! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Αν μου στείλεις μερικές κοκακόλες (κατά προτίμηση με Πέρδικα) συγχωρείσαι!  ;D :P

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Μιάς και το Θέμα μας επανήλθε στην επικαιρότητα, εκτός απο αυτούς που αναφέρατε που αρκετοί είναι καταπληκτικοί κιθαρίστες, μην ξεχνάμε έναν επίσης κορυφαίο κατα την γνώμη μου κιθαρίστα ο οποίος παίζει παπάδες και είναι και τρομερό άτομο, το όνομά του....  8) Κώστας Μιχαλός!!! 8)

-=Music is my Aeroplane=-

η άποψη μου ... H οποία ενισχύεται και με το πέρασμα του χρόνου είναι ότι υπάρχουν στην Ελλάδα αρκετοί καλοί κιθαρίστες …. αλλά σίγουρα πολύ λίγες καλές μπάντες .. τουλάχιστον με τον τρόπο που την ορίζω εγώ…

Μπάι δε γοέη … καλύτερος κιθαρίστας για μένα από αυτούς που έχω δει .. Δρόλαπας , τον είδα πριν μερικά χρόνια σε ένα μπαράκι με 30 άλλα άτομα το πολύ,με κακιά-μέτρια μπάντα και μπανταρισμένος έπαιζε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ , τεχνική – feeling …

Τώρα από θέμα τεχνικής θα ψήφιζα κάποιον στο στυλ του Ι.Αναστασάκη … αδιάφορη για μένα μουσική αλλά απίστευτο παίξιμο …

Και από θέμα επαγγελματικής επιτυχίας σίγουρα τον GUS G .. αν και οι παουερ μέταλ μπάντες στις οποίες συμμετέχει είναι για τα γούστα μου αστείες επαγγελματικά …  καταξίωση

Θα ήθελα να ρωτήσω για τους δυο πρώην κιθαρίστες των Nightstalker, τον Γιάννη και τον Ηλία. Αν και ακούω τους Stalker από τα πολύ πρώτα τους βήματα στις αρχές των 90s, ποτέ δεν ήξερα τα ονόματά τους. Ξέρει κανείς τι έχουν απογίνει, και ποιος από τους δυο ήταν αυτός που αναλάμβανε τα (φοβερά) σόλο?

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

7Αλέξανδρος  Βήχος (Κοντραφούρης Baby Trio)

+1 (23 ετων νομιζω)

Offtopic:

Είναι καταπληκτικό να βλέπεις ένα συμμαθητή σου (εντάξει, ένα χρόνο μεγαλυτερός μου  ;D ) να αναγνωρίζεται και να έχει επιτυχία. Θυμάμαι ήταν οι 2 παιχταράδες στο σχολείο (και στην ίδια χρονιά) ο Βήχος και ο Δεληνικόλας (απ' τα Κοκκινα χαλιά  :-X αλλά φοβερός παίκτης από μικρός)

Θα ήθελα να ρωτήσω για τους δυο πρώην κιθαρίστες των Nightstalker, τον Γιάννη και τον Ηλία. Αν και ακούω τους Stalker από τα πολύ πρώτα τους βήματα στις αρχές των 90s, ποτέ δεν ήξερα τα ονόματά τους. Ξέρει κανείς τι έχουν απογίνει, και ποιος από τους δυο ήταν αυτός που αναλάμβανε τα (φοβερά) σόλο?

Οταν οι Nightstalker το γυρισαν απο metal σε γκαζωμενο R'N'R ο Γερος ηταν ο βασικος, για να μη πω, ο μονος σολιστας. Στα live επαιζε με μια custom strat (natural χρωμα, HSH, μαλλον με Floyd) και αργοτερα με μια μαυρη Les Paul custom + Marshall ενισχυτικα. Kαι με τις δυο ειχε γλυκο και παχυ ηχο αλλα με τη LP ειχε τον πιο παχυ ηχο που εχω ακουσει live, χωρις να ειναι καθολου μουντος. Στο "Side FX" (1994) εχουν (πανω-κατω) πετυχει τον ηχο που ειχαν live με λιγοτερο ογκο ομως.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου