kilon Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Γεια σας και από εμένα Επειδή δυστυχώς εγώ δεν έχω πολύ χρόνο για ψάξιμο μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει σε απλά βήματα με σωστή σειρά πως να συνδέσω το BCR 2000 USB, τι drivers να κατεβάσω κλπ.? Θυμάμαι είχα και ένα προγραμματακι το BCF view παράλληλα. Το είχα ξαναχρησιμοποιήσει πριν 3 χρόνια είχα βασανιστεί αρκετά(είχα στήσει και ξεστήσει πολλές φορές), δούλεψε τελικά ήταν πολύ καλό αλλά σε κάποια φάση σαν να μπλοκάραν οι USB θύρες , μετά μπλόκαρε ο Η/Υ κάναμε format και ξέρετε το ένα κακό φέρνει το άλλο...Τελοσπάντων επειδή μου έχει μείνει μια πικρή γεύση και λίγο ...φοβία δεν το έχω ξαναστήσει από τότε. Θα μου κάνατε πολύ καλό αν με βοηθούσατε... Εμένα στον iMAC με Ableton live , το αναγνώρισε αμέσως χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι. Οπότε θα έλεγα ότι εξαρτάται και απο τον sequencer που χρησιμοποιείς. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
piou Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Άλλος...κανείς?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Είναι τόσο γενικά τα ερωτήματά σου, που μόνο 1 απάντηση υπάρχει. Να διαβάσεις το μανουαλ και ότι άλλο μείνει και δεν έχει απαντηθεί, εδώ είμαστε. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση