Προς το περιεχόμενο

gt8 καρφι σε καμπινα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο που σκεφτομαι να κανω....

Προς το παρον την πεταλιερα την εχω σε combo 50w peavey express 112...αλλα δεν τραβαει στην ενταση ο κακομοιρης γιατι μπουκωνει πολυ τον ηχο και εχει και κατι μικροπροβληματακια με το jack...

Σκεφτομαι λοιπον αφου ουτως ή αλλως χρησιμοποιω το καθαρο καναλι του με την πεταλιερα να παω να παρω μια καμπινα καλη να χωσω και το gt8 και να εχω ετσι σαν controller την πεταλιερα...Γινεται αυτο?Οταν ρωτησα καπου μου ειπαν οτι ετσι θα παιζει πολυ χαμηλα γιατι δεν θα εχει ενισχυση αλλα προενισχυση οποτε χρειαζομαι ειτε combo ειτε κεφαλη και καμπινα....

καμια ιδεα?

αν παλι δεν γινεται να παρω σκετη καμπινα μηπως μπορειτε να μου πειτε εναν δυνατο καθαρο ενισχυτη που σε συνδυασμο με τις παραμορφωσεις και γενικοτερα με τα εφε της gt8 να ειναι power?

f you don't want it you won't  do it

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην επενδύεις χρήματα για να χρησιμοποιείς την προενισχυση του gt8..αργα η γρήγορα θα ψάχνεσαι για καλύτερο gain (λαμπατο, και καλά θα κάνεις)και θα καταλήξεις να δουλεύεις μόνο τα εφφε του gt…γνώμη μου!!

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

• Administrator
να παω να παρω μια καμπινα καλη να χωσω και το gt8 και να εχω ετσι σαν controller την πεταλιερα.

Χρειάζεσαι ενισχυτή και καμπίνα, καθώς το GT8 είναι μόνο προενίσχυση.

Δοκίμασε να συνδέσεις την GT8 στο send/return του Peavey.

Ετσι παρακάμπτεις τον προενισχυτή του και χρησιμοποιείς το τελικό του στάδιο μόνο. Οι ρυθμίσεις γίνoνται πλέον στην GT8 και στον Peavey θα ελέγχεις μόνο το master volume.

Είναι το ίδιο με το να πας να αγοράσεις ένα τελικό ενισχυτή και καμπίνα...

Live and let Live.

Αρχικά κάνε οτι λέει ο yameth, βάλε το GT-8 στο effects return του ενισχυτή.

Σε συνδιασμό με το GT-8 καλό είναι το Power Engine της Tech21 ή ένα full range ηχείο όπως το Mackie SRM350. Και τα 2 γύρω στα 400 ευρώ. Φυσικά υπάρχουν και φτηνότερες λύσεις.

το power engine 60 μπορει να χρησιμοποιηθει για το σκοπο που θελω?Θελω να το συνδεσω με την gt8 και να ελεγχω ετσι τι παραμορφωση θα εχω ή τι καθαρο ...δουλευει αυτο που σκεφτομαι?

f you don't want it you won't  do it

το power engine 60 μπορει να χρησιμοποιηθει για το σκοπο που θελω?Θελω να το συνδεσω με την gt8 και να ελεγχω ετσι τι παραμορφωση θα εχω ή τι καθαρο ...δουλευει αυτο που σκεφτομαι?

Το Power Engine είναι ένας τελικός ενισχυτής 60W με ένα ηχείο full range και είναι σχεδιασμένο ειδικά για να χρησιμοποιείται με πολυεφφε ή προενισχυτές επειδή δεν χρωματίζει τον ήχο όπως μια κοινή καμπίνα κιθάρας. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για πρόβα ή live και μπορείς σε μεγαλύτερες καταστάσεις να πάς απο το line-out κατευθείαν στην κονσόλα και να το έχεις σαν μόνιτορ σκηνής. Την παραμόρφωση' date=' τα καθαρά αλλα και όλο τον ήχο σου θα τον ελέγχεις απο το GT-8 και μόνο.

Χρησιμοποιώ modeling πολυεφφε (VG-88, GT-8, Cube30) πολλά χρόνια και η δική μου -υποκειμενική ίσως- άποψη είναι ότι για να τα αξιοποιήσει κανείς στο έπακρο (βλέπε acoustic modeling και synth ήχους) χρειάζεται full range ηχείο είτε για PA είτε για monitor.

Εκτός αν κανείς ενδιαφέρεται και έχει μια ψύχωση, με την καλή έννοια, με τον λαμπάτο ήχο οπότε καλά θα κάνει να έχει φουλ λάμπα παντού. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό, προτιμώ την ευελιξία του GT-8 και πιστεύω ότι οι διαφορές -για μένα πάντα- είναι ελάχιστες (είχα λαμπάτους ενισχυτές, δεν μιλώ θεωρητικά). Να θυμάσαι ότι η λάμπα θέλει ένταση, δεν παίζει καλά χαμηλά.

Δες και γνώμες στο Boss GT Central

ΥΓ1. Δοκίμασες το effects return του ενισχυτή σου με το reverb τελείως κλειστό ? Δεν είναι κακός ο ενισχυτής και ίσως θελει λίγο δουλιά ο ήχος απο το GT-8.

ΥΓ2. Βρες εναν ήχο που σου αρέσει και βάλε και το εφε Tone Modify(FAT) στο preset.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου