nikoskor41274 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2005 Καλημέρα σε όλους... Ο άσχετος ξαναχτυπά :D Έχω το εξής πρόβλημα. Όταν έχω τήν κιθάρα στο line in και παίζω στο cubase και έχω inserts ακού την κίθάρα ταυτόχρονα και καθαρή και με τα inserts. Τι ρυθμισούλα παίζει να ακούω μόνο με τα inserts??? Και άν δεν υπάρχει τρόπος το μονιτορ κουμπί με ποιον τρόπο μπορώ να ακούω την κιθάρα με εφφέ??? Και στο Guitar Rig την ίδια συμπεριφορά έχει... Έχω το ASIO4ALL driver. Ευχαριστώ... Υ.Γ. Αν μπορείτε να μου πείτε και για τα inserts και το guitar rig γιατί μικροφωνίζουν με την παραμικρή αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2005 Με τι κάρτα παίζεις? Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2005 H κάρτα που έχω πρός το παρόν είναι δυστηχώς μια απλη multimedia.. AC97... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
the bassliner Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Ριξε μια ματιά εδω.Εμενα με βοήθησε πολυ. http://www.techhouse.sk/sites/default/files/download/steinberg/cubase-essential-5/cubase-essential-5-1131.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση