Silot Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Στόλλας.(Και) η Gretsch διανέμεται πλέον απο την Fender.... Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Οχι απλως διανεμεται ΑΝΗΚΕΙ στη Fender (οπως και η Guild) μαλιστα στο custom shop της φτιαχνονται και καποια (...εκτυφλωτικα ακριβα) custom shop μοντελλα.. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Μ' ένα Floyd και έναν Invader είσαι έτοιμος... :P :P :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 καλοπαιξιμη! ειναι κουκλα ατιμη αλλα θα την προτιμουσα σε ασπρο! ειμαι γενικα του λευκου στα οργανα! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 καλοπαιξιμη! ειναι κουκλα ατιμη αλλα θα την προτιμουσα σε ασπρο! ειμαι γενικα του λευκου στα οργανα! Thanks Stevie Ray..., εε bluezlick ήθελα να πω. ;D ;D Από εκεί που την πήρα δεν υπήρχε επιλογή χρώματος. Αν υπήρχε, θα το σκεφτόμουν λίγο, αλλά μάλλον πάλι στη μαύρη θα κατέληγα. Η άσπρη μου αρέσει περισσότερο σε doublecut μορφή (βλ. το παρακάτω κλιπ από το NAMM). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Πάρτε και λίγες φωτογραφίες που τράβηξα τώρα, στο σπίτι... :) :) :) Στο κρεβάτι Στον καναπέ Pulp Fiction Με τη μικρή (πλέον) ξαδέρφη της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Black is beautiful !! Εεε, αν αισθανθείς ποτέ οτι σε ...βαραίνει η 335, ρίξε ενα πμ ;D ;D Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Eιναί τεράστια! :o Είναι ακόμη πιο ογκώδης και από την 335 ή έτσι μου φαίνεται; one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Thanks Stevie Ray..., εε bluezlick ήθελα να πω. ;D ;D Από εκεί που την πήρα δεν υπήρχε επιλογή χρώματος. Αν υπήρχε, θα το σκεφτόμουν λίγο, αλλά μάλλον πάλι στη μαύρη θα κατέληγα. Η άσπρη μου αρέσει περισσότερο σε doublecut μορφή (βλ. το παρακάτω κλιπ από το NAMM). μη μΕ λες τετοια κοκκινιζω...... :-[ :P οντως σε doublecut Λεει πιο πολυ η ασπρη! παντως ειναι τρελο μωρο! αυτο το headstock με Γκαβλωνει! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση