chord Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Aγαπητοι συνψωνισμενοι συναδελφοι κιθαριτζηδες θα ηθελα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας.Καταφερα επιτελους να φτιαξω την συνδεσμολογια των πεταλιων μου και απο χτες ΠΑΙΖΩ STEREO!!!! :D :D :D Η εμπειρια ειναι μοναδικη παρολο που οι δυο ενισχυτες μου δεν συγκρινονται μεταξυ τους,και τρως τετοιο κολλημα που μετα ολα τα αλλα ειναι απλως οδοντοκρεμες... Δοκιμαστε το οσοι δεν το εχετε δοκιμασει, κι αν εχετε καλα εφε θα απογειωσετε τον ηχο σας ,ακομα κι αν εχετε φτηνοτερα ομως και με μικρα ενισχυτακια το αποτελεσμα πιστευω οτι τουλαχιστον θα σας ικανοποιησει ;) Βεβαια δυστυχως αυτο ειναι σχεδον απαγορευτικο να γινει σε καποιο απο τα μπαροκλαμπακια που συνηθως παιζουμε για ευνοητους λογους:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Πράγματι είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό να "βγαίνεις" από περισσότερους από έναν ενισχυτές, ακόμα κι αν το σήμα σου είναι μονοφωνικό. (Πόσο μάλλον αν τα time-based effects είναι stereo). :) Στην πράξη όμως η πολυπλοκότητα αυξάνεται δραματικά (αν π.χ. θέλεις να ηχογραφήσεις). Επίσης -νομίζω- ότι δυσκολεύει το όλο κόλπο σημαντικά αν θέλεις να πετύχεις "σφιχτούς" ήχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Δεν βαριεσαι εχει πλακα να νομιζεις οτι εισαι ο Gilmour σπιτι σου!!!!!!!! ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Δεν βαριεσαι εχει πλακα να νομιζεις οτι εισαι ο Gilmour σπιτι σου!!!!!!!! ;) ;) ;) Και ακόμα περισσότερη πλάκα έχει να νομίζεις ότι έχεις κρυφή αμαρτωλή σχέση με τη Μόνικα Μπελούτσι. ;D Πάντως επειδή το setup μου είναι σταθερό (δηλ. δεν το μεταφέρω), και επειδή δεν έχω λόγο να θέλω να γράψω γρήγορα και εύκολα, σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να στήσω την "κατασταση" σε στέρεο (2 ενισχυτές, 2 μικρόφωνα κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Πραγματι το να παιζει κανεις στερεο ειδικα με παναρισμενα Delays κ.λ.π ειναι απιστευτη.......ηδονη.......Νομιζεις πως εχεις γινει ενας μικρος the edge και οι δυνατοτητες απεριοριστες (διαφορετικα delays αριστερα δεξια, ενα chorused σημα δεξια και ενα dry αριστερα (απιστευτος ογκος) κ.ο.κ) ........ειναι προφανες ομως πως ολο setup δυσκολα θα φιλοξενηθει σε καποιο stage και μαλλον προοριζεται για κατ'οικον διασκεδαση.... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 μια ωραια λυση που εφαρμοζω εγω ειναι να κουβαλαω μαζι μου εναν ενισχυτη και ενα splitter box (εχω ενα lehle p-split - μικρο & passive), οποτε αν το μερος που παιζεις εχει ενισχυτη παιζεις και με τους δυο, αν οχι μονο με το δικο σου.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Νομιζεις πως εχεις γινει ενας μικρος the edge Πάντως εγώ πειράζει που νομίζω ότι είμαι ένας the edge πριν καν μάθω κιθάρα; ::) ;D Έλα ρε fenederiarh σιγα την ηδονή! (αν είναι τέτοια ηδονή να νιώθεις the edge!) ;) no offense... 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Πάντως επειδή το setup μου είναι σταθερό (δηλ. δεν το μεταφέρω), και επειδή δεν έχω λόγο να θέλω να γράψω γρήγορα και εύκολα, σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να στήσω την "κατασταση" σε στέρεο (2 ενισχυτές, 2 μικρόφωνα κλπ). οπως & δηποτε αρχηγε μου... :) δες εγω τι ωραια που τα εχω στημενα,ετοιμα για..δραση!! :) :) (και γραφω και πολυ ΓΡΗΓΟΡΑ & ΕΥΚΟΛΑ ετσι ;)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 οπως & δηποτε αρχηγε μου... :) δες εγω τι ωραια που τα εχω στημενα,ετοιμα για..δραση!! :) :) (και γραφω και πολυ ΓΡΗΓΟΡΑ & ΕΥΚΟΛΑ ετσι ;)) Σωστός!!! Κι εγώ από Σήμερα έχω μόνιμα στημένους έναν Vox ac15 κι έναν Rivera Quiana in stereo! Απίστευτη φάση! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Mακαρι να ειχα ισαξιους ενισχυτες για να εχω και αντιστιχο αποτελεσμα μιας και ο ενας κανει 2500€ και ο αλλος 200€ αλλα κι ετσι καλα ειναι . Παντως εκτος απο το delay(http://www.dlseffects.com/et_pictures.php),ΟΛΑ τα λεφτα ειναι το chorus(http://www.dlseffects.com/cv_picture.php) :P. πραγματικα ειτε καθαρος ειτε βρωμικος ο ηχος ειναι τοσο τεραστιος που σου γεμιζει το κεφαλι :P :P :P, Ανεξαρτητα απο αυτο ομως και με απλα πεταλακια μπορει καποιος να βιωσει την εμπειρια του stereo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση