Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 λεπον! Σαββατο πρωι κ ακομα βρεχει διαολε!(συνεφια μουντιλα) οτι πρεπει για ενα αργο βαρυ Blues! YEAH! 8) βρηκα το backing track απο το The Sky Is Crying κ ειπα να κανω μια αποπειρα! λεπον το κοματι ειναι δυο τρακ γιατι βαριεμαι να ξαναγραφω μεχρι αν γινει το "τελειο"(που ποτε δεν προκειτε να γινει χαχαχαχα) εχω ηχογραφισει με την καινουρια μου telecaster baja στο pod κ στο pc! σχεδων ολο το σολο ειναι με τον neck σε μια φαση βαζω την τεταρτη θεση κ μετα με τον bridge οπου κανω μια προσπαθεια για Buchanan.....(κ μετα ξυπνησα) θαψτε ελευθερα! ;D http://www.box.net/shared/3xv7mmio04 το Backing track το βρηκα εδω! http://www.guitarbackingtrack.com/bts/Stevie_Ray_Vaughan.htm A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Είσαι παιχταράς. Μου αρέσουν πολύ τα σηκώματά σου... Τα-τιιιιιιιιιιι, τα-τιιιιιιιιιιιιιιιι... Κάποιον μου θυμίζουν αλλά δεν μου 'ρχεται... Θα ήθελα λίγο πιο πίσω την κιθάρα στη μίξη... Το Pod μαμάει... Σε ποιο πρόγραμμα γράφεις; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Είσαι παιχταράς. Μου αρέσουν πολύ τα σηκώματά σου... Τα-τιιιιιιιιιιι, τα-τιιιιιιιιιιιιιιιι... Κάποιον μου θυμίζουν αλλά δεν μου 'ρχεται... Θα ήθελα λίγο πιο πίσω την κιθάρα στη μίξη... Το Pod μαμάει... Σε ποιο πρόγραμμα γράφεις; ευχαριστω φιλε! ;D για την μιξη σαν καρνιβαλος κιθαριστας την εβαλα αρκετα μπροστα! :P το pod μαμαει κ το λεω εδω κ πολυ καιρο! με cool edit γραφω ετσι γιατι εμαι παραδοσιακος(βλακειες λεω απλος σε αυτ εμαθα να παταω Rec κ να πειραζω εντασεις τπτ αλλο δεν ξερω να κανω.... ;D ) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Ωραίοςςςςς!!! Έχει άνεση το παίξιμό σου... λίγο "φλύαρο" το βρίσκω προσωπικά, θα το προτιμούσα να έχει καλύτερη "οικονομία"... επίσης, μια καλή ιδέα ίσως να ήταν κατά τα μέσα του κομματιού να έδινες λίγο περισσότερα γκάζια, σαν λάιβ τζαμ που είναι δυο κιθαρίστες που "απαντάει" ο ένας στον άλλο, ξέρεις... α, και τα volume swells προσωπικά πιστεύω ότι ακούγονται καλύτερα αν παίζεις με echo ή delay! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Συγχαρητήρια φίλε bluezlick. Αεράτο, σωστό και με νόημα παίξιμο. Μακάρι να μπορούσα να τα κάνω κ εγώ τούτα τα κόλπα! :'( Μου αρέσουν πολύ τα σηκώματά σου... Τα-τιιιιιιιιιιι, τα-τιιιιιιιιιιιιιιιι... Γιατί μου το χαλάς τώρα? δεν είναι τα-τιιιι είναι τι ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (με κραυγή στο ΤΑΑΑΑΑ) :D ;) http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 ωραιο παιξιμο φιλε!! κλαιει η telecaster ;).. Απλα 8α συμφωνησω για το"φλυαρο". Χωρις παρεξηγηση παντα :) Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 ευχαριστω παιδια! bloody_sunday καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες περι φλυαριας ετσι μου βγαινει να παιζω! ::) οσο για τα volume swells σιγουρα ακουγονται καλυτερα με echo αλλα εκεινη την ωρα που εγραφα.... χαχαχαχα mike_rhd δεν παρεξηγω καθολου! ;D εχω πιασει το νοημα του τι θελετε να πειτε! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
less40 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 εννοειται οτι θα την φερεις την επομενη πεμπτη την tele για test drive.. :) http://youtube.com/user/zaxakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Φοβερό... Πολύ μου άρεσε! Επίσης χαίρομαι που έβαλες την κιθάρα λιγαααακι πιο μπροστά 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 εννοειται οτι θα την φερεις την επομενη πεμπτη την tele για test drive.. :) αμα πεις κ κανα καλο λογο για το κοματι θα την φερω! χαχαχαχαχα περα απο την τελε θα φερω κ ενα πολυ πολυ καλο νεο! (δεν σου λέω να εχεις αγωνιαααα! :P ) spewfy ευχαριστω! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση