Earendil Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Δεν έχω καταφέρει τίποτα ακόμα. Αναζητώ το CD να το ξανα-rip-άρω. :-[ :-[ τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Όχι, δε λιγόστεψε η αμπαλοσύνη μου με τον καιρό... ;D Το ότι εν τέλει ακούτε αυτό το κομμάτι οφείλεται σε μια σειρά ευνοϊκών συγκυριών (κατάφεραν να συντονιστούν δυο άνθρωποι δηλαδή), και το ότι δεν το ακούτε στην ψόφια, αρχική του μορφή οφείλεται εξολοκλήρου στα μαγικά χέρια του Longshadow... Χίλια ευχαριστώ και πάλι Γιώργο. Δέαρ γιου γκώου: http://www.box.net/shared/4q1pqjm971 τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Γ@μώ τον ντράμερ σου τον poostie και τις ιδέες του, αυτό έχω να πω μόνο. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 έξοχος. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 πολυ ωραια μουσικη! ψιλοχαθηκα οσο το ακουγα ευγε! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Καλά τη βαράς τη ΛΑ. Είναι εξαιρετικό και πιστεύω ότι μπορείς και να το αναπτύξεις κι άλλο συνθετικά χωρίς να χαθεί το "ατμοσφαιρικό" της υπόθεσης. :) :) Video δεν έχει; Έλεος πια με τα mp3! :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Me like a lot!!.. :) :) Well done John!! Friday night in San Fr....eeee Kallithea!??... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Friday night in San Fr....eeee Kallithea!??... ;D ;D Όντως, κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου. Αλλά δεν ήξερα πού μένει ο Γιάννης για να κάνω το λογοπαίγνιο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 πολύ μου άρεσε. < αλλά μπορείτε να το παίξετε/γράψετε/παρουσιάσετε καλύτερα. ρησπέκτ κ παλι στους λόουμπάτζετ 8) {είμαι χαρούμενος που φύλαξα να κάνω το 300ο πόστ εδώ} φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Πράγματι πολύ όμορφο - Μπράβο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση