Kafka Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 θα σου πω το μυστικο των boris http://www.trakmarx.com/2006_05/hd/02-boris-orange.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 ... το οποίο είναι οι πολλές πορτοκαλάδες!!! ;D Η βάση που θα πρέπει να αρχίσεις είναι ένα φαζζζζζ και κάποιο ελαφρύ modulation effect (διαλέγεις και παίρνεις, καλύτερα phaser). Μετά προσθέτεις κανα οβερντραιβ/ντιστορσιον για να δεσει το γλυκο αν θες, αλλά εφόσον δεν ψάχνεις να αντιγράψεις τον ήχο κάποιου συγκροτήματος, οι επιλογές σου είναι άπειρες. Με λίγα λόγια πάρε κιθάρα παραμάσχαλα και τα αφτιά σου και βόλτα για να δοκιμάσεις πεταλάκια και τους συνδυασμούς αυτων. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 ... το οποίο είναι οι πολλές πορτοκαλάδες!!! ;D Η βάση που θα πρέπει να αρχίσεις είναι ένα φαζζζζζ και κάποιο ελαφρύ modulation effect (διαλέγεις και παίρνεις, καλύτερα phaser). Μετά προσθέτεις κανα οβερντραιβ/ντιστορσιον για να δεσει το γλυκο αν θες, αλλά εφόσον δεν ψάχνεις να αντιγράψεις τον ήχο κάποιου συγκροτήματος, οι επιλογές σου είναι άπειρες. Με λίγα λόγια πάρε κιθάρα παραμάσχαλα και τα αφτιά σου και βόλτα για να δοκιμάσεις πεταλάκια και τους συνδυασμούς αυτων. Όντως, τα περισσότερα fuzz που δοκίμασα έκαναν καλή δουλειά, αν και δεν είμαι fan των phaser, flanger κλπ... Ευχαριστώ πάντως, θα δώ πως θα την παλέψω. Ίσως το λάθος μου να ήταν πως έψαχνα τον συγκεκριμένο ήχο μόνο σε ενισχυτή και κιθάρα, και όχι σε συνδυασμό με κάποιο fuzz. Θα δείξει... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Tο μυστικό είναι να έχεις το phaser σε πολύ ήπιες ρυθμίσεις, έτσι ώστε ίσα-ίσα να το ακούς ότι υπάρχει! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 ευτυχώς που δεν βάζετε για σύγκριση και την explorer.. κλάσεις ανώτερη απτήν sg με όλα τα θετικά της πρώτης αλλά πολύ πιο καλά ζυγισμένο όργανο. η επόμενη μου αγορά 8) 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Όντως, τα περισσότερα fuzz που δοκίμασα έκαναν καλή δουλειά, αν και δεν είμαι fan των phaser, flanger κλπ... Ευχαριστώ πάντως, θα δώ πως θα την παλέψω. Ίσως το λάθος μου να ήταν πως έψαχνα τον συγκεκριμένο ήχο μόνο σε ενισχυτή και κιθάρα, και όχι σε συνδυασμό με κάποιο fuzz. Θα δείξει... :) Και εγω το ιδιο κανω οταν θελω να παω προς στονερ ηχο. Εχω ενα soulbender και ενα tubezone και τα ανοιγω μαζι. Και τα 2 τα εχω σε ρυθμισεις που χρησιμοποιω ξεχωριστα μιας και δεν παιζω στονερ και μια χαρα μου φαινεται ο ηχος αν θελω να παω τετοια κατευθυνση για λιγο. Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 ευτυχώς που δεν βάζετε για σύγκριση και την explorer.. κλάσεις ανώτερη απτήν sg με όλα τα θετικά της πρώτης αλλά πολύ πιο καλά ζυγισμένο όργανο. ψιλοαμφιβαλω MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 και ελαφριά αρκετά σε σχέση με τον όγκο της και τρομερά βολική (αν αυτό εννοείς whitenoiz με το ζυγισμένη), αλλά αυτό το κέρατο που πετάει πίσω που σπάει τα νεύρα ρε γαμώτο! Άλλωστε μια είναι η απόλυτη κιθάρα η gibson V και σε όποιον αρέσει! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Βασικά και οι explorer τύπου κιθάρες και οι SG είναι κακοζυγισμένες κιθάρες (όσες έχω πιάσει τουλάχιστον), σε σημείο που σε φάσεις καταντούν άβολες στα live. Πιο καλοζυγισμένη/ισορροπημένη κιθάρα απ'τη les paul πάντως δεν έχω δεί μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Καλημέρα, boukas +1 για τη V (ειδικά όταν έχει άσπρα πουά, αποκτά μαγικές δυνάμεις :D)! ΙΜΗΟ όλα τα Gibsonοκίθαρα είναι ωραία, όπως και η Explorer. Εδώ που τα λέμε όμως η πιο καλοζυγισμένη κιθάρα LP/SG που έχω πιάσει ήταν μια Tokai SG '61 style. Ελαφριά, συμπαγής και καθόλου neck-heavy ;) Just mmm mmm gooooood! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση