ax1ss Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 συμφωνω με την παρατηρηση αυτη . δεν ξερω αν ειναι ο κανονας αλλα παντως ισχυει στις δικες μου LP - SG ευτυχως δεν ειμαι ο μονος που....i see dead people :D Άσε καλύτερα. Από το να βγάζεις τα μάτια σου, καλύτερα να πας σε ένα σχετικό forum για να ξεμπερδέψεις. Στις κριτικές του Harmony Central δεν ξαναμπήκα από τότε που διάβασα μία κριτική μίας σελίδας - με συνοχή και δομημένα επιχειρήματα παρακαλώ - και στο τέλος υπήρχε η πρόταση "είμαι 12 ετών και αυτή είναι η δεύτερη κιθάρα μου..." :) :)εμενα δεν μου εχει τυχει κατι παρομοιο.. Άσε καλύτερα. Από το να βγάζεις τα μάτια σου, καλύτερα να πας σε ένα σχετικό forum για να ξεμπερδέψεις. εγω αν εχω χρονο προσπαθω να τα κανω και τα 2 :) MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Ελπίζω να εννοείς την SG γιατί επειδή ασχολούμαι με το είδος, αυτομάτως μου ήρθαν περισσότερα παραδείγματα σε SG από ότι σε LP... ακόμη και φίλοι μου άσχετοι με μουσική έρχονται και με ρωτάνε "η SG δεν είναι η στονεράδικη κιθάρα"; Μα εννοείται πως γι αυτήν λέω. Παίζει και το 99% των συγκροτημάτων να παίζει με τον ταύρο (ξεφεύγει κανάς άμπαλος sessionας του μισού ρεφρεν! ) Για το youtube τώρα, φτάνει μόνο και μόνο η άθλια συμπίεση σε mp3 που κάνει, για να μην μπορείς να εξάγεις ασφαλή συμπεράσματα. Δεν μπα να περνάς και ηχογραφημένο μέσω aurora υλικό; Από τη στιγμή που σκάει αυτή η άθλιά του συμπίεση (παίζει ο αλγόριθμός της, να είναι παλιότερος και από το Νόε) τα κάνει όλα κέας! Πόσο μάλλον για να "δει" κάποιος διαφορά μεταξύ sg-lp. Εντάξει διαφορά μεταξύ tele-warlock θα "δεις" αμέσως, αλλά για άλλα προϊόντα με αρκετές ομοιότητες, φέξε μου και γλύστρησα! Τόσο απλό είναι το θέμα με το youtube Εξάλλου ο lespaul δεν έβαλε το όνομά του, εξαιτίας των 2 κεράτων και του πιο βαρύ ήχου που έβγαζε η sg. Ευτυχώς που εμφανίστηκε και ο ύψιστος matador IOMMY και έδειξε το πως πρέπει οριτζινάλε να παίζεται και πως πραγματικά ακούγεται! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kafka Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Μα εννοείται πως γι αυτήν λέω. Παίζει και το 99% των συγκροτημάτων να παίζει με τον ταύρο (ξεφεύγει κανάς άμπαλος sessionας του μισού ρεφρεν! ) αμπαλος σεσσιονας?? γουατ ντου γιου μιν μπουκας?? ;D :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 εκτως απο το παρισσοτερο ξυλο μια les paul εχει και διαφορετικα ξυλα...οχι μονο διαφορετικος ηχος αλλα και διαφορετικο παιξιμο κιολλας μιας και η sg εχει διαφορετικο στησιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stam and the witches Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Μα εννοείται πως γι αυτήν λέω. Παίζει και το 99% των συγκροτημάτων να παίζει με τον ταύρο (ξεφεύγει κανάς άμπαλος sessionας του μισού ρεφρεν! ) αμπαλος σεσσιονας?? γουατ ντου γιου μιν μπουκας?? ;D :) Η σωστή απάντηση. Άντε, και άλλη μία: http://www.youtube.com/watch?v=jY_736x8JNU&feature=related και αυτή: http://www.youtube.com/watch?v=-ztzMW5VDl4 www.myspace.com/nechayevschina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kafka Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stam and the witches Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Το πρώτο βίντεο είναι η Αποκάλυψη. www.myspace.com/nechayevschina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Στο τελευταίο έχει και soapbar η Les Paul!! lol!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=gbxfe7DMxVo o άλλος πίσω ούτε καν σωστή lp δεν έχει :D και μην επιμένετε καθώς για κάθε κιθαρίστα που πετάτε θα σας στέλνω 10 ντουμάδες :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stam and the witches Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Λοιπόν συνάδελφοι, το λήξαμε: www.myspace.com/nechayevschina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση