boukas Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Χα νομίζεις, αλλά θα συνεχίσω αύριο, γιατί νυστάζω τώρα ;D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Πάντα ήμουν περίεργος όμως, τόση σαπίλα που να χτυπιέμαι δεν μπορώ να βγάλω. Αυτοί πως τη βγάζουν?!? >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stam and the witches Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Είναι απλό, πρέπει να ακολουθήσεις αυτούς τους 55 απλούς κανόνες: http://www.doom-metal.com/articles/article008.html www.myspace.com/nechayevschina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Είναι απλό, πρέπει να ακολουθήσεις αυτούς τους 55 απλούς κανόνες: http://www.doom-metal.com/articles/article008.html Ντάξει, τα'σπασε ο 55λογος του doomster ;D, αλλά σοβαρά ψάχνομαι πολύ για τον συγκεκριμένο ήχο. Δεν παίζω doom, παίζω ατμοσφαιρικό metal (ίσως είναι κάτι παραπλήσιο, ίσως όχι, όπως το δεί κανείς) και πάντα ήθελα στα τραγούδια τέτοιο ήχο στις κιθάρες, και μια 7χορδη απλά δεν φτάνει (ξέρω, τροφή για πολλή συζήτηση, κι εννοείται ότι δεν θα φτάσει ποτέ, αλλά τ'αφήνω εδώ). Απλά ήμουν περίεργος αν ξέρει κάποιος το rig που χρησιμοποιούν. Και πάλι, όχι πως θα μπορέσω να πάω να τα πάρω όλα (π.χ. δεν είμαι fan του δοξασμένου ταυρακίου, και δεν θέλω να πάρω ταυράκι μόνο για να αναπαράγω έναν ήχο που μ'αρέσει, αντιθέτως θέλω να μάθω πως θα φτάσω πιο κοντά σ'αυτό τον ήχο με μια απ'τις δικές μου κιθάρες). Θα βοηθούσε γενικά να'ξερα συγκεκριμένα πράγματα. Π.χ. μαγνήτες, ενισχυτές, ρυθμίσεις ενισχυτών, πετάλια, οτιδήποτε. Αν κάποιος ξέρει θα την εκτιμούσα απείρως μια απάντηση. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Το πραγματικό doom είναι στο χέρι και στην σάπια ψυχή του καθενός,, δεν κρύβεται σε πεταλάκια και ενισχυτές. Έτσι και αλλιώς όλοι αυτοί χρησιμοποιούν κυριολεκτικά ότι να'ναι από εξοπλισμό. Αν βρεις και τον δίσκο των Thergothon και (καταφέρεις να) τον ακούσεις, θα καταλάβεις τι εννοώ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Αν θες έναν οδηγό για τον βρωμερό ήχο των Fu Manchu (που μέχρι τουλάχιστον το Εatin'Dust είχε πολύ λάσπη, αν και όχι doom βέβαια), κοίτα εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=152760.0 Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Αν θες έναν οδηγό για τον βρωμερό ήχο των Fu Manchu (που μέχρι τουλάχιστον το Εatin'Dust είχε πολύ λάσπη, αν και όχι doom βέβαια), κοίτα εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=152760.0 Ναι αυτοί είναι Stoner αλλά +10 για τον βρώμικο ήχο που λες bloody..!! Πραγματικά έτσι είναι.. 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kafka Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Το πραγματικό doom είναι στο χέρι και στην σάπια ψυχή του καθενός, Ετσσσσσσσ!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kafka Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Σας την εφερα!! Πιο σαπιο δεν παει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Κατ'αρχήν να ευχαριστήσω τον bloody_sunday, με βοήθησε αρκετά το thread, ομολογώ πως δεν το είχα προσέξει. Το πραγματικό doom είναι στο χέρι και στην σάπια ψυχή του καθενός,, δεν κρύβεται σε πεταλάκια και ενισχυτές. Έτσι και αλλιώς όλοι αυτοί χρησιμοποιούν κυριολεκτικά ότι να'ναι από εξοπλισμό. Αν βρεις και τον δίσκο των Thergothon και (καταφέρεις να) τον ακούσεις, θα καταλάβεις τι εννοώ. Σαφώς, δεν αντιλέγω, αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάποιο "μυστικό" στον ήχο τους, έτσι δεν είναι? Δεν νομίζω δηλαδή να βγάζουν τέτοιον ήχο με X2N πάνω σε jackson V, ENGL ενισχυτές και metal zone (ένα παράδειγμα δίνω). Απλά ψάχνω κάτι το πιο συγκεκριμένο σε εξοπλισμό, that's all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση