boukas Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 το "γελα κυρια μου" .... γέλα μαζί μου... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ το "Γελα κυρια μου" το παιξαμε μαζι του καταδιακευασμενο live..εγινε της μουρλης.... κοντεψε να γκρεμιστει το Gagarin..:) :) :) Η όλη ενορχήστρωση μου θυμίζει μπουζουκομάγαζο. ευχαριστουμε για το κομπλιμεντο αλλα δυστυχως δεν ειμαστε τοσο καλοι για να παιζουμε σε μπουζουκομαγαζο ;) :),τουλαχιστον σε μπουζουκομαγαζο επιπεδου αντιστοιχου με τον κυριο Καφαση ;) (ο οποιος ειναι απλα ΜΟΡΦΗ στο ελληνικο τραγουδι και πολυ down to earth ανθρωπος κι ας ηταν καποτε super star....ρε κανενας... παλιος που να τον θυμαται δεν υπαρχει??? ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Το γκαρσόν στη "Γειτονιά" λες; (Τόσο παλιός σου κάνει;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Εσυ αγορι μου εισαι πιο παλιος και απο εμενα!!!! :) :) :) :) :) ΘΕΟΣ ο mscmkr Αντε να κλεισουμε κανα τραπεζακι να παμε να τον δουμε!!! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 :D Όταν έρθω Αθήνα μέσα... Και άσε θα κανονίσω εγώ, αν θυμάμαι καλά έχω κάτι άκρες ;) edit: BTW το άκουσα το κομμάτι... Θεϊκό!!! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ το "Γελα κυρια μου" το παιξαμε μαζι του καταδιακευασμενο live..εγινε της μουρλης.... κοντεψε να γκρεμιστει το Gagarin..:) :) :) Η όλη ενορχήστρωση μου θυμίζει μπουζουκομάγαζο. ευχαριστουμε για το κομπλιμεντο αλλα δυστυχως δεν ειμαστε τοσο καλοι για να παιζουμε σε μπουζουκομαγαζο ;) :),τουλαχιστον σε μπουζουκομαγαζο επιπεδου αντιστοιχου με τον κυριο Καφαση ;) (ο οποιος ειναι απλα ΜΟΡΦΗ στο ελληνικο τραγουδι και πολυ down to earth ανθρωπος κι ας ηταν καποτε super star....ρε κανενας... παλιος που να τον θυμαται δεν υπαρχει??? ) ......Δούλευε με τον πατέρα μου στο Φαληρικό Δέλτα στο Κέντρο Γλάρος το 1973.... ::) ::) ::) ::) ::) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blues power Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Στη "Γειτονιά μας" ευχόταν ο Καφάσης να γίνει Βοσκόπουλος και το έλεγε συνέχεια 8) 8) 8) Αραγε σήμερα τι θα ευχότανε??? Θέλω να γίνω ... ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 ......Δούλευε με τον πατέρα μου στο Φαληρικό Δέλτα στο Κέντρο Γλάρος το 1973.... Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes ασε μας ειπε κατι ιστοριες για το ,ιστορικο,αυτο κεντρο (δουλευε νομιζω τοτε μαζι με τον Τσιτσανη και την Μπελου) να σου φυγει το....καφασι!!! :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Nαι.... Σωτηρία Μπέλλου, Φωτεινή Μαυράκη (παραλίγο Νονά μου). Ο πατέρας μου τραγουδούσε εκεί και έπαιζε κιθάρα για 2-3 χρόνια περίπου και ήταν φίλοι με τον Κώστα. Φυσικά και έχω ακούσει κι εγώ αμέτρητες ιστορίες από εκεί..... και μέσα σε δύσκολα χρόνια (Επταετία κλπ). Και φυσικά αμέτρητες κινηματογραφήσεις για ταινείες, ακόμα και ρεπορτάζ για την ζωή του Τσιτσάνη και αφιερώματα στην Μπέλλου (με είχε πάει και στο γήπεδο..... άρε ΑΕΚΑΡΑ) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Αραγε σήμερα τι θα ευχότανε??? Θέλω να γίνω ... Huh?? αστα να πανε μεγαλε...ποσο δικιο εχεις.... :-[ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση