Moderator harilatron Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Ωραίο (και το video και το κομμάτι) ! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Μπράβο!! Ωραία δουλειά, και πολύ του γούστου μου το hedjaz πέρασμα προς το τέλος του solo! Hats Off to Κώστας Καφάσης... 8) 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 πολυ καλο..και επιτελους ενας..αδυνατισμενος superfunk.. ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Mαμάτο! Αυτό πότε βγήκε; Mήπως ήταν κάτι χρόνια πριν που υπήρχε ένα κύμα παντρειάς του λαϊκού με το ελληνικό ροκ, σαν τα κατορθώματα του Μανίκα με τον Μαργαρίτη; Η όλη αντιμετώπιση (ήχος πλήκτρων, η φωνάρα της... μορφής κλπ) κάτι τέτοιο με κάνει να σκέφτομαι... :-\ Α!! Και κρίμα που είχατε δυο κομμάταρους στο γκρουπ και τους αφήσατε να φύγουν!!!! Τώρα μείνατε 4 μαντραχαλέοι... :'( ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 ...τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Mαμάτο! Αυτό πότε βγήκε; Mήπως ήταν κάτι χρόνια πριν που υπήρχε ένα κύμα παντρειάς του λαϊκού με το ελληνικό ροκ, σαν τα κατορθώματα του Μανίκα με τον Μαργαρίτη; Η όλη αντιμετώπιση (ήχος πλήκτρων, η φωνάρα της... μορφής κλπ) κάτι τέτοιο με κάνει να σκέφτομαι... βγηκε το 2003 αλλα ειχε ηχογραφηθει απο το 1999 ;) σε παραγωγη δικη μου και του εξαιρετικου Αρη Χρηστου (περισσοτερο γνωστου για τις φοβερες παραγωγες των Closer αλλα και πολλων αλλων) αλλα ηδη απο το 1995 "παντρευαμε" τα λαϊκα (τα οποια προφανως και λατρευουμε ;)) με εναν πιο ηλεκτρικο ηχο . ΤΩΡΑ πια βεβαια εχουμε σταματησει να το κανουμε αυτο γιατι εχουμε παει σε εντελως διαφορετικο ηχο και αποψη ;),μας αρεσει να αλλαζουμε βλεπεις ;) α,για οποιον θελει το κομματι ειναι ετοιμο για download (μαζι με αλλο ενα απο τον πρωτο μας δισκο) στο myspace μας. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Ακόμα δεν το άκουσα γιατί είμαι γραφείο, αλλά μόνο και μόνο που βάλατε τον Καφάση πρώτη μούρη αξίζετε Grammy! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 το "γελα κυρια μου" επρεπε να διασκευασετε μπρει! http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Εμένα μια φορά δε μ'άρεσε... Η όλη ενορχήστρωση μου θυμίζει μπουζουκομάγαζο. :-\ Το βίντεο όμως είναι cult. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quintiplet Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Εμένα πάντως έπεσε το μάτι μου στα marshall stacks που ο superfunk αφορίζει κατά καιρούς! Τι παίζει sf? Μήπως είσαι κι εσύ κρυφοmarshallaκιας? ;D Που είναι οι mesa boogie και οι Koch? ;D Το βίντεο από σκηνοθετικής άποψης δεν είναι και αμάν cultιά, αλλά η όλη φάση και ιδιαίτερα η φωνή του καφάση είναι απολαυστική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση