kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Ψάχνω ένα απλό (και ελαφρύ!!!) προγραμματακι που να παίζει το ρόλο της drum machine. Βασικά θέλω να του φορτώνω φυσικά samples τυμπάνων και με αυτά να παίζει κάποια drum tracks σε midi που θα του φορτώνω. Υπάρχει ελπίς; Θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιό ελαφρύ, μιας και δεν έχω και το πλέον σύγχρονο υπολογιστή. Επίσης αν είναι freeware/shareware ακόμα καλύτερα. Σας παρακαλώ μην μου προτείνετε τίποτα τερατοπρογράμματα που ψήνουν και καφέ, αρκεί να κάνει (καλά) τα όσα ανέφερα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blind Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 To drumagog ειναι για τη δουλεια που θελεις. Ελαφρυ και του πετας samplαρισμενα τυμπανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Herbert Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 1)η βασικη του δουλεια βεβαια ειναι το drum replacing!(οχι βεβαια οτι δεν μπορει να δουλεψει και ετσι) 2)δεν ειναι freeware... ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Κοίτα το computer music μέσα στη σουίτα του έχει και ένα τέτοιο προγραμματάκι, που του φορτώνεις samples τυμπάνων και κάνεις δουλειά σου (σαν το battery 1 πράμα). Απλά έχει πολύ βασικές δυνατότητες "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
N_swing Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Καλημέρα! http://www.hydrogen-music.org/ Το χρησιμοποιώ σε Linux και κανει τη δουλειά του. Τα παλιά χρόνια το δούλευα και σε windows, φαντάζομαι δεν θα έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου! Αν και από ότι βλέπω η έκδοση για γουίντοουζζζ δεν υποστηρίζεται πλέον... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
N_swing Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Δεν θυμάμαι πια έκδοση είχα βάλει σε windows. Τώρα βλέπω οτι έχει μόνο την 0.9.4 η οποια είναι σε φάση unstable-development. http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=24662 Το πόσο unstable είναι θα φανεί στην πράξη. Πάντως το forum τους έχει section - Hydrogen on Windows, οπότε μπορεις να τους ρίξεις καμιά ερώτηση αν κάτι δεν πάει καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση