dkall Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Η gewa music , αλλαξε τον παγκοσμιο χαρτη , οποιος βρει τι ειναι στραβο κερδιζει λουκουμι :-\ http://www.gewamusic.com/ ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Έχει φέρει υπερβολικά κοντά την Αυστραλία, μαζί με τα γύρω νησιά; Το λουκούμι το θέλω μόνο αν είναι ηλεκτρικό, με περιστρεφόμενη ζάχαρη... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Α! Όχι, όχι, το λάθος είναι λίγο πάνω από τη Νικαράγουα; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Γροιλανδία. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Μας εξαφάνισαν απ'το χάρτη ή μου φαίνεται...?? (Γενικά είναι χάλια ο χάρτης αλλά αυτό μου έκανε μπαμ!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kouk Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 βασικά δεν είμαστε εξαφανισμένοι αλλά έβαλαν το ελλαδιστάν ως ένα pixel!! κέρδισα???? http://www.noiz.gr/index.php?topic=159042.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 πολλά δεν υπάρχουν..... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 τι εμας? ολα τα βαλκανια λειπουν ;D ;D ;D ;D ;D Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Και που είναι το περίεργο εγκώ ντεν καταλαμπάινω....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Μας εξαφάνισαν απ'το χάρτη ή μου φαίνεται...?? Γιατί, γενικά, υπάρχουμε κάπου στον χάρτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση