mike_rhd Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Εχει κανεις καμια ιδεα? εχω μια les paul κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με τη σχεση τιμης-αποδοσης. κ ενας φιλος μου εχει μια κ ειναι αρκετα καλη. αλλα δν μπορω να βρω πουθενα πληροφοριες γι αυτες τισ κιθαρες. αν μπορει να βοηθησει καποιοσ........ Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisz Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 στα official site μήπως?? να χρησιμοποιήσεις το serial number τους?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Site της εταιριας δν βρηκα..ασε που η κιθαρα δν εχει κανενα νουμερο πανω..Υπαρχει περιπτωση ν μην εχει Serial number? Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Πολύ δύσκολο μου φαίνεται αυτό... :( ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Λετε να ειναι ξαναβαμμενη ?? κ γι αυτο να μην φαινεται? Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Site της εταιριας δν βρηκα..ασε που η κιθαρα δν εχει κανενα νουμερο πανω..Υπαρχει περιπτωση ν μην εχει Serial number? Όταν λες site της εταιρίας δε βρήκες;Τη μάρκα είναι η κιθάρα;;; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Στο κεφαλι γραφει: Academy Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση