Progduct Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 http://www.myspace.com/mindthegapgr . Oποιος δεν βαριεται,ας τσεκαρει την σελιδα της μπαντας μου, εχουμε ανεβασει και 3 τραγουδακια δικα μας απο το πρωτο μας Live στο rodeo club. Η ποιοτητα ειναι απο βιντεο οποτε δεν ειναι αντιπροσωπευτικη αλλα παιρνετε μια ιδεα,οσοι εχετε καλη θεληση...Cheers! Another perfect day And I will hide away... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BillTheEmperor Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Κάτι μου λέει ότι είναι ενδιαφέρον αλλά ρε παιδιά βάλτε το σε καλύτερη ποιότητα να μπορούμε να ακούσουμε... Σας έκανα και Add ακούστε και τα δικά μου να μου πείτε την γνώμη σας ( www.myspace.com/elenisband ) Συνεχίστε να βαράτε Bill The Emperor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Progduct Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Ευχαριστουμε αδερφε,συντομα θα εχουμε και ενα ντεμακι,ηχογραφουμε ακομα και η ποιοτητα θα ναι αυτη που πρεπει! Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια! Παω να σε κανω και γω add... Cheers! Another perfect day And I will hide away... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση