ignantios Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 το still of the night ειναι super..... RUN FOREST....RUN!!!!
kultura Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 O rondat δεν είναι στην κιθάρα; Τα έχω δει τα κομμάτια στο προφίλ του στο myspace... Δεν μου αρέσει τόσο πολύ η φωνή του τραγουδιστή, αλλά κατά τα άλλα είναι ΟΚ πιστεύω τα κομμάτια... ;)
marilazi Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 ναι λοιπον το παραδεχομαι . εγω ειμαι αυτος . εγω τον σκοτωσα. κ ναι ο hammonder ειναι ο γιωργος!.. 1 ακομα link www.myspace.com/mariolaz ευχαριστουμε ολους για τα μεχρι τώρα σχόλια.! www.mariolaz.com
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 ναι λοιπον το παραδεχομαι . εγω ειμαι αυτος . εγω τον σκοτωσα. κ ναι ο hammonder ειναι ο γιωργος!.. 1 ακομα link www.myspace.com/mariolaz ευχαριστουμε ολους για τα μεχρι τώρα σχόλια.! and i am hes ex-guitarist from his ex-band ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
hammonder Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 ευχαριστουμε παιδια για ολα τα σχολια... εμενα μοu αρεσει προσωπικα το CANT STOP THE FLOOD (G.HUGHES) απο το link που ειναι στο facebook.... ::) περιμενω κ αλλα κ τα ασχημα ομως ε?????keep rockin'
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 ευχαριστουμε παιδια για ολα τα σχολια... εμενα μοu αρεσει προσωπικα το CANT STOP THE FLOOD (G.HUGHES) απο το link που ειναι στο facebook.... ::) περιμενω κ αλλα κ τα ασχημα ομως ε?????keep rockin' ασε τα synth και παρε γνησιο hammond επιτελους ;) θελω να σε δω να το κοπανας οπως ο lord ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση