george4peris Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 http://www.weshow.com/us/p/33802/kaossilator_synthesizer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 υπάρχει και αφόρητο? Πάντως το συγκεκριμένο σε αντίθεση με το KAOSS PAD έχει πάρει πολύ κακές κριτικές και αμφισβητείται κατα πόσο δεν είναι τίποτα περισσότερο απο ένα μπιχλιμπίδι. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Εγώ πάντως θα πάρω ένα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metro.am Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Και εγω θα το τσιμπισω απο δευτερα... τα σπαει.. psycho beatsssssss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=s7qm1rl5sgY&feature=related ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.... Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
depas Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Και πόσο πάει η τιμή του??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 130-150...καπου εκει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metro.am Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 145+fpa αν πληρωνεις... τοσο λεει ο καταλογος τιν bonstudio psycho beatsssssss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
depas Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Kαι απο πού μπορώ να πάρω ένα???Εγώ μένω Εύοσμο(Θεσσαλονίκη)...Η Bon Studio στα Κωσταντινοπουλίτικα το διαθέτει???Και αν όχι ακόμα απο πότε πιστεύετε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metro.am Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 h bon den exei auth ti stigmh... κανενα.. 1 μονο που εχουν στην ζα'ί'μη σαν ντεμο..στην ελλαδα απο την Korg θα ερθου 15/8.. ως γνωστον η ΒΟΝ το καλοκαιρι ειναι κλειστη οποτε απο σεπτεμβριο.. ξενερωσατε? εγω να δειτε :P psycho beatsssssss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση