studio54GR Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Μπα, από Βόλο είμαι..... και η δική σου G&L είναι??? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Απο που συμπεραινεις οτι ειναι Telecaster ? από το pickguard βασικά...αλλά μπορεί να κάνω και λάθος...plz tell me!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marios Sharpshooter Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες... πάντως Fender είναι δεν πιστεύω πως θα είναι μάπα, και επειδή είμαι κ νέος δεν νομίζω να βαρεθώ και τους EMG αφού και ένας φίλος που έχει λέει πως τα σπάνε!!!! Αν κανείς την έχει δοκιμάσει βέβαια, θέλω και αυτουνού τη γνώμη!!!! :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 PICKUPS 2 large rectangluar G&L Magnetic Field Design high output single coil pickups BODY WOOD Alder SEMI HOLLOW NECK WOOD Hard Rock Maple with Rosewood fingerboard NECK RADIUS 7 1/2" (190.5mm) NECK WIDTH AT NUT 1 5/8" (41.3mm) TUNING KEYS 12:1 ratio, sealed lubrication, adjustable knob tension BRIDGE G&L Saddle Lock with chrome-plated brass saddles CONTROLS 3 position pickup selector, volume, tone FINISH nitro OTHER Chrome hardware; 3-ply white pickguard; G&L molded hardcase Δίκιο έχεις SF.... λες να έκανα χαζομάρα..... που την αγόρασα κι αυτήν? oχι βεβαια εχω και εγω μια G&L με αυτους τους μαγνητες και ειναι φανταστικη κιθαρα. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_Arvanitidis Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 ειχα κι εγω μια Jim Root Telecaster....αυτην με το maple μανικι την μαυρη,την πουλησα εδω,μεσω του noiz.gr,παρ'ολα αυτα πηγαινα για να παρω την ασπρη με εβενο,αλλα δεν την βρηκα ........να σου πω την αληθεια φιλε δεν μου αρεσε καθολου,η ποιοτητα της ειναι μια Squier,τιποτα παραπανω,καμια σχεση με fender επειτα ηταν η δευτερη κιθαρα που ειχα με maple κ την πουλησα κ καταλαβα οτι ο ηχος μου δεν ειναι το maple (το δις εξαμαρτην ουκ ανδρος σοφου) .........βεβαια δεν ξερω πως θ'ακουγεται η ασπρη,πιστευω καλυτερα,αλλα η συμβουλη μου ειναι - μην την παρεις - επενδυσε τα χρηματα σου σε μια schecter κ δεν θα βγεις χαμενος Υ.Γ για το μελος JaYmZ_HetFielD οι slipknot παιζουν σε C# drop B την πανω χορδη,δηλαδη σε Β οπως ειπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Φίλε george harvey, ο φίλος μας που άνοιξε το θέμα...τότε ...ήταν 15 χρόνων...σήμερα λογικά δίνει Πανελλήνιες.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SoulisEchoes Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Φίλε george harvey, ο φίλος μας που άνοιξε το θέμα...τότε ...ήταν 15 χρόνων...σήμερα λογικά δίνει Πανελλήνιες.... χαχαχαχαχαχα... Έλιωσα στο γέλιο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Μόνο ο Κουλτούρας έχει καταφέρει να δίνει ΚΑΙ Πανελλήνιες ΚΑΙ συναυλίες συγχρόνως...και αυτός παίζει με LP 8) 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Μόνο ο Κουλτούρας έχει καταφέρει να δίνει ΚΑΙ Πανελλήνιες ΚΑΙ συναυλίες συγχρόνως...και αυτός παίζει με LP 8) 8) σλοου δι εγκς....και μεις το 95 πανελληνιες διναμε και ειχαμε και λαιβ...α...ξεχασα...τοτε δεν υπηρχε ιντερνετι....ε καλα πλεον ο Κουλτουρας μονο..μαλλον μονο αυτος δινει Πανελληνιες..ολοι οι αλλοι παιζουνε λαιβ. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση