emd Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2005 Παιδιά βρίσκομαι σε δίλημμα....Έχω εδώ και 2 χρόνια την audiolink 96 multiface ή πιο γνωστη ως Hammerfall DSP Multiface με την οποία ευχαριστημένος παρά μερικά προβληματα θορύβου που μου έβγαζε.. Επειδή ανανεώνω γενικά το hardware μου , σκέφτομαι να αγοράσω την Tascam FW-1082 η οποία εκτός απο μια πολύ καλή επιφάνεια εργασίας (και πανέμορφη) είναι και κάρτα ήχου.. Η απορία μου μήπως η κάρτα ήχου της Tascam είναι χειρότερη απο την Audiolink γιατι στην τελική ο ήχος μετράει περισσότερο.... PLZ HELP! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dither Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2005 1) Δεν την έχω ακούσει την Tascam αλλά μου φαίνεται λίγο χλωμό να είναι καλύτερη ηχητικά από την RME τη multiface... 2) Ακόμα και αν όντως είναι καλύτερη θα είναι ελάχιστα. 3) Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σου λείπει από την αξιοπρεπέστατη ποιότητα του multiface.Από αυτό το επίπεδο κάρτας αν έχεις κατάλληλες γνώσεις και αξιοπρεπή προενισχυτή μπορείς να συναγωνιστείς οποιουδήποτε επιπέδου παραγωγή. 4) Μήπως να κράταγες τη καρτούλα σου και με τα χρήματα της αναβάθμισης να αγόραζες ένα ακόμα καλό προενισχυτή , μικρόφωνο , ηχεία ? (όποιο απο αυτά χρειάζεσαι περισσότερο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
emd Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2005 dither ειλικρινα ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.Το θεμα με την multiface ειναι οτι επεισή εγώ δουλεύω κυρίως με AU , δεν την χρησιμοποιώ στο έπακρο δηλαδή μονο 2Ι και 2Ο. Φυσικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο την ανάλυση και απο το ελάχιστο έως καθόλου latancy , αν και έχω παρατηρήσει οτι στον G5 με logic , το hardware accelaration φορτώνεται αρκετά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.. Και λέω..Αφού δεν την αξιοποιώ όσο της πρέπει , αξίζει να πάρω την Tascam απο πλευράς ήχου ή θα κλαίω την μοίρα μου που την αγόρασα?? :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2005 Αφού δεν την αξιοποιώ όσο της πρέπει ' date=' αξίζει να πάρω την Tascam απο πλευράς ήχου ή θα κλαίω την μοίρα μου που την αγόρασα?? [/quote'] Αν το κάνεις για να αλλάξεις κάρτα ήχου, όχι δεν αξίζει. Αν ψάχνεις για επιφάνεια εργασίας μπορείς να το σκεφτείς αν και υπάρχουν φτηνότερες λύσεις που είναι μόνο επιφάνειες εργασίας (και κρατάς την RME). Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
emd Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2005 Όμως με τα λεφτά της RME παίρνω και κάρτα και επιφάνεια εργασίας...Αλλα θα το σκεφτώ πολύ.. Ευχαριστώ παιδια.. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση