drumaddicted Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Ναι κάπως έτσι θα κινηθώ.Προτιμώ να μαφλάρω τα δέρματα εγώ αν θέλω κάτι πιο "βαρύ" ,παρά να μείνω με δέρματα που δεν επιδέχονται τόσο "πειραματισμό"... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockdrum Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2008 Superfunk & Haris συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά σας. @ Yameth, βρες κάποιο παλιό pinstripe, ενοώ χαλασμένο και κόψε το. Δεν είναι λαδιού. Τα "χρωματιστά" νερά που κάνει μέσα είναι από την επαφή των δύο plies. ;D Αλλά από κιθαρίστες τι περιμένεις τωρα... ;D Παίδες νομίζω με μεγάλη επιφυλακτικότητα πως γύρω στο '90, ίσως ήταν λαδιού τα pinstripe. Το είχα ψάξει παλιά αλλά δεν βρήκα άκρη. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα hydraulic Evans είναι λαδιού. Οι διαπιστώσεις έχουν γίνει μετά από νεκροψία ;) @ drumaddicted, σωστό το κλείσιμό σου... Then as it was, then again it will be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Παίδες νομίζω με μεγάλη επιφυλακτικότητα πως γύρω στο '90, ίσως ήταν λαδιού τα pinstripe. Το είχα ψάξει παλιά αλλά δεν βρήκα άκρη. Έχω την εντύπωση πως ανέκαθεν ήταν ...αλάδωτα. Πρέπει να έχω κάπου μερικά παλιά (μπορεί και δεκαετίας '80). Θα ψάξω να τα βρω, και θα κάνω ένα ακριβές πείραμα με ένα κοπίδι . Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε όλα τα έγκυρα επιστημονικά περιοδικά... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Νομίζω ότι μέχρι τις αρχές 90 είχαν λάδι και άλλαξαν.Τώρα δεν έχουν. Γι'αυτό και ο ήχος τους συγκριτικά έχει ανοίξει. Για να έχετε μέτρο σύγκρισης δοκιμάστε τα evan hydraulic.Μιλάμε για νεκρό τελείως ήχο. Απόρω πως παίζουν μερικοί με αυτά. Πάνω κάτω το ίδιο γίνεται με τις ταινίες και τα ring που βάζουν μερικοί αν είναι δυνατόν ακόμα και πάνω σε Pinstripes. Είπαμε να θέλουμε τον κλασσικό ήχο των 60-70 αλλά έλεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockdrum Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Παίδες νομίζω με μεγάλη επιφυλακτικότητα πως γύρω στο '90, ίσως ήταν λαδιού τα pinstripe. Το είχα ψάξει παλιά αλλά δεν βρήκα άκρη. Έχω την εντύπωση πως ανέκαθεν ήταν ...αλάδωτα. Πρέπει να έχω κάπου μερικά παλιά (μπορεί και δεκαετίας '80). Θα ψάξω να τα βρω, και θα κάνω ένα ακριβές πείραμα με ένα κοπίδι . Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε όλα τα έγκυρα επιστημονικά περιοδικά... Ίσως στο περιοδικό The modern toumpaniera. Αλλά χωρίς πλάκα κάνε το πείραμα να μας φύγει η απορία.!!! Then as it was, then again it will be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση