Superfunk Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μολις βρηκα την κιθαρα που θα μου κανω δωρο στη γιορτη μου!! ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2008 Eμένα θα μου την έφερνε ο ΑιΒασίλης αλλά μπήκε αυτή η άτιμη ανάμεσα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kithagoras Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2008 GODIN GUITARS RULE THE GUITAR WORLD Εχω την lgxsa τα τελευτία 4 χρόνια και είμαι ο πιο ευτυχισμένος κιθαρίστας . . . στο σπίτι μου! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ!!! ΑΚΟΥΣΤΕ . . . ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ. . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisz Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μολις βρηκα την κιθαρα που θα μου κανω δωρο στη γιορτη μου!! ;D Ποτε είναι η γιορτή σου να έρ8ω να την δοκιμάσω και γω ?? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ότι πρέπει οι archtop. Χτυπάς ένα σκαψιματάκι, βάζεις πάνω και δύο EMG, τις παραγεμίζεις με ρουχαλάκια που δεν σου κάνουν πλέον κι είσαι vintage μεταλλοάρχοντας!!! ;D ;D ;D Προσωπικά δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα οι archtop, πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση