ypapanik Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2003 Έχει αγοράσει κανείς από musicyo.com? Θα με ενδιέφερε να μάθω στο περίπου την τελική επιβάρυνση για αγορά κιθάρας. π.χ. φπα + 18% οκ, + έξοδα μεταφοράς (?) + εκτελωνισμός (?) ? Επίσης, οποιοδήποτε άλλο σχόλιο για τη συγκεκριμένη εταιρεία. : Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2003 Δεν εχω αγορασει απο αυτο το καταστημα και να πω την αληθεια δεν το ειχα υποψη μου. Ωστοσο εχω να προτεινω καποιο ευρωπαικο καταστημα με περισσοτερα προιοντα και χωρις εξτρα μπλεξιμο με φορους εκτελωνισμους κλπ. Το μονο που υπολογιζεις εξτρα ειναι 25euro για μεταφορικα και παραλαμβανεις απο το ταχυδρομειο της περιοχης σου. Για τσεκαρε www.thomann.de και www.musicstore.de. Απο το πρωτο εχω ψωνισει, οπως και πολυς κοσμος εδω μεσα, χωρις κανενα προβλημα. Αν θες κατι αλλο πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ypapanik Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2003 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2003 Έχω τσεκάρει το www.thomann.de και έχει πραγματικά καλές τιμές. Το ζήτημα είναι όμως ότι τα προιόντα του musicyo, δεν πρέπει να πωλούνται στην ευρωπαϊκή αγορά και οι τιμές του φαίνονται πολύ ελκυστικές (χωρίς τις επιβαρύνσεις βέβαια, που είναι και το θέμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2003 Στα δυο καταστηματα που σου λεω οντως δεν υπαρχουν οι μαρκες το musicyo.com. Κοιτα ποιο χαμηλα στη κατηγορια περι ανεμων και υδατων του forum και υπαρχουν μερικα στοιχεια για φορους και εκτελωνιστικα εξοδα. Παντως επειδη εψαχνα και τωρα για αγορα ηλ. κιθαρας ειδα οτι αν δεν ειναι καποιο σπανιο ή παλιο μοντελο, κατα συνεπεια και πανακριβο δεν αξιζει να κολυμπησεις μεχρι την απεναντι μερια του Ατλαντικου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση