bluesbreaker Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 Μόνο για κάτι απορώ.Για τον μπλούζμπρέικερ μόνο γιατί πολλά μπρέικς κάνει και είναι πολύ φτερό στον άνεμο.Μια δώ μια κεί μια παραπέρα.Γουστάρω ανέμελιές.....:P Βρε trigga πουλακι μου τι λες?τι φτερο στον ανεμο και πρασινα αλογα ναουμ :P??επειδη συμφωνω στα περισσοτερα που λες δε γινεται να συμφωνησω με κανεναν αλλο??ειδικα ο Wow! εξεφρασε για μενα την πιο ισορροπημενη αποψη...και το ξανατονιζω ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD,απλα τυχαινει μερικοι να εχουν χαλαστει(οπως και εγω) απο τον καθωσπρεπισμο στην τζαζ και την δηθεν ακαδημαικοτητα της!!!αυτο ομως δε σημαινει οτι πρεπει να γιουχαρουμε η να γραφουμε αυτον που ειναι επι σκηνης,εστω και αν δεν μπορει να παιξει ουτε μια νοτα σωστη...αν δε θες απλως δεν ξαναπας η μαζευεις τα μπογαλακια σου και φευγεις δεν ειναι αναγκη να σπασεις στους αλλους τα νευρα που στο κατω κατω μπορει να γουσταρουν κιολας!! http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 Oxi βρε το λέω γιατί στα πρώτα πόστ συμφωνούσες με τις απόψεις των άλλων συνφορουμιτων που λέγανε "εδω τώρα πετάμε κεφτέ και πιάνουμε τα βυζιά της διπλανής". Τώρα συμφωνούμε όλοι οι τελευταίοι που απαντάνε στο απλό αρχικό μου ερώτημα πάνω σε αυτή την κατάσταση χωρίς να πιάνουμε ακρότητες αλλά μια μέση λύση που όλοι είναι ευχαριστημένοι. Απλά τώρα που συμφώνησες με τον eye θυμήθηκα οτι συμφωνούσες και με τις αντίθετες απόψεις απο αυτή. Φιλικά πάντας όμως ε, μια παρατήρηση έκανα και την σχολίασα σε ήπιους τόνους.Ίσως είναι και λάθος μου δεν επιμένω.Όλα καλά και με μια αγκαλιά όλοι σε αυτό το φόρουμ όπως πάντα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 Oxi βρε το λέω γιατί στα πρώτα πόστ συμφωνούσες με τις απόψεις των άλλων συνφορουμιτων που λέγανε "εδω τώρα πετάμε κεφτέ και πιάνουμε τα βυζιά της διπλανής". Απλά τώρα που συμφώνησες με τον eye θυμήθηκα οτι συμφωνούσες και με τις αντίθετες απόψεις απο αυτή. Φιλικά πάντας όμως ε, μια παρατήρηση έκανα και την σχολίασα σε ήπιους τόνους.Ίσως είναι και λάθος μου δεν επιμένω.Όλα καλά και με μια αγκαλιά όλοι σε αυτό το φόρουμ όπως πάντα Smiley Αν διαβασεις προσεκτικα τα ποστς μου θα δεις οτι συμφωνω με ολους γιατι απλα ΟΛΟΙ εχουν το δικιο τους!εχει δικαιο ο Superfunk,o yameth κ.α για τον αποστειρωμενο χαρακτηρα που εχει παρει η τζαζ ενω ξεκινησε οπως ολοι ξερουμε στα κωλαδικα των γκετο,αλλα και εσυ οπως και αλλοι(συμπεριλαμβανομενου του Wow!)εχετε απολυτο δικαιο οσον αφορα το σεβασμο του ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μουσικου που ειναι επι της σκηνης!!!με αυτα τα δυο συμφωνησα...αυτο μπορει να σε μπερδεψε!!!Εννοειται πως δεν πειραχτηκα ;)!ελα να σε κανω και μια αγκαλια :-*! :P :P :P :P http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 Ματς,μούτς, αγκαλιάζονται φιλούντε, σου βγάζω το καπέλ0!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 Καλά κάνεις μικρέ μου τρίγγα και σέβεσαι μέχρι... αηδίας κάποια μουσικά είδη. Το εννοώ. 'Ασε εμάς τους γερομπισμπίκιδες που το μόνο που μας έμεινε είναι η πείρα και οι θύμισες... :) στο κάτω – κάτω δικαιολόγησε μας γιατί φυράναμε! Αν γνώριζες όμως και τι έπεται ν' ακούσεις στη ζωή σου ακόμη, (σε σχέση με το τι έχεις δει μέχρι σήμερα) ίσως να ήσουν πιό επιλεκτικός ατα λόγια και στις προτιμήσεις σου ακόμα και μέσα στα είδη που σέβεσαι. Αυτό θα έρθει με τον χρόνο βέβαια. Δεν μπορεί να σου προκαλεί το ίδιο ενδιαφέρον ο Egberto Gismondi και ο Χ ανερχόμενος αστέρας που ανεβοκατεβάζει τη… μυξολήδια στη διαδικασία του να ακουστεί jazz ή fusion ή metal ή (βάλε εδώ ότι νομίζεις). Όταν θα δεις τον Larry Carlton που μετράει μια-μια τις νότες που σου δίνει, τον Gilmour να επαναλαμβάνει για χιλιοστή φορά το note-for-note σόλο του που ακόμα σε εκστασιάζει, τον Omar Faruk Tekbilek που σε συνεπαίρνει με το πάθος του, τον Gismondi να αφήνει τη κιθάρα και να πιάνει το πιάνο και να το δένει φιόγκο και δεν μπορείς να μαζέψεις τη μασέλα σου από το πάτωμα, να είσαι σίγουρος ότι εκείνη την ώρα δεν θα μιλάει κανείς δίπλα σου… Και πάλι σου επαναλαμβάνω ότι σαν μουσικός, τον σεβασμό του ακροατή σου θα πρέπει να τον κερδίσεις. Αν κάτω γίνεται η χάβρα, δεν φταίει πάντα αυτή η καημένη η ψωροκώσταινα. Μήπως πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου; Πολλοί "καλλιτέχνες" νομίζουν πως η μύξα τους είναι μέλι. Αλλά βέβαια αυτό είναι δικό τους θέμα. Εγώ προτιμώ το θυμαρίσιο. Εκανα το λάθος να μετακινηθώ και να αφιερώσω τη βραδιά μου στον Χ ψωνάρα; Για να μη συγχυστώ, καθώς δεν μου περισσεύει ο χρόνος και διασκεδάζω αραιά και πού, θα πιώ το ποτό μου και θα κουβεντιάσω με την κυρία δίπλα μου στο μπαρ. Να κάνω κάτι ευχάριστο αφού πλήρωσα και να περιμένω μπας κι ακούσω κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Δεν είπα ότι θα του καταστρέψω τη βραδιά, όπως κάνει εκείνος στη δική μου λόγω του ότι έχει κακή βραδιά ή απλά δεν το’χει... Θα τον σεβαστώ σαν εργαζόμενο και όχι σαν βεντέτα. Πρέπει να βάζουμε τα πράματα στο σωστό τους μέγεθος. Κι εγώ έχω παίξει πολλάκις κι οι άλλοι από κάτω ψιλο-αδιαφορούσαν.(ψιλό λέμε… εντάξει;) :) :) Δεν είμαστε όλοι ίσοι δυστυχώς. Η φύση πρόβλεψε γι αυτό. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Και πάλι yameth θα διαφωνίσω σε κάποια πράγματα. Βάζεις τον πύχη ψηλά αναφέροντας και συγκρίνοντας "ονόματα" με ανερχόμενους με αποτέλεσμα φυσικά και να υπάρχει μια αδιαφορία ότι και να παίζει.Σίγουρα έχει να κάνει και αυτό το "ο μουσικος κερδίζει την προσοχή" αλλά ας μην ρίχνουμε όλο το βάρος εκεί στην περίπτωση που υπάρχει κι άλλος κόσμος που παρακολουθεί.Αν είναι έτσι αρχίζουμε να κατουράμε και να πετάμε και τραπέζια κάτω(οπως είπε ο Wow!).Το αποτέλεσμα, στερείς τον δικό μου αέρα με την πράξη σου(blue speaking).Είτε βρέθηκες απο σπόντα είτε ατύχησες λόγω βραδυάς-αποδοσης-καλλιτέχνη.Και το κακό είναι ότι πολλαπλασιάζεται ο κόσμος σαν μικρόβιο σε μια τέτοια κατάσταση. Όπως προείπαμε και μένω σ'αυτό είναι οτι σε τέτοια μέρη που υπάρχει μεγάλο ποσοστό προσέλευσης "άσχετου" κόσμου προσπαθείς να προφυλάξεις-προετοιμάσεις τον εαυτό σου ή απλά να μην παρευρεθείς.(πολλά άτομα το στήριξαν). Υ.Γ.Δεν ξέρω αν πρόλαβες το πόστ του Wow! αλλά πρέπει να με κάλυπτε πλήρως.Αν έχεις πρόσβαση στο να το διαβάσεις, κάντο. Υ.Γ.Συμφωνω στο οτι δεν έχω δεί ακόμη τπτ και οτι έπεται συνέχεια με δυσάρεστες εκπλήξεις σίγουρα.Δε νομίζω να είμαι πάντα τυχερός με το περιβάλλον, το λέω γιατι έχει τύχει αρκετές φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Πολλοί "καλλιτέχνες" νομίζουν πως η μύξα τους είναι μέλι. Αλλά βέβαια αυτό είναι δικό τους θέμα. Εγώ προτιμώ το θυμαρίσιο. :o Αρχηγέ μου έγραψες! Έναρξη υιοθέτησης on! (να κόψω τον voltus V) Συνεχίστε την κουβέντα! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Όταν θα δεις τον Larry Carlton που μετράει μια-μια τις νότες που σου δίνει, τον Gilmour να επαναλαμβάνει για χιλιοστή φορά το note-for-note σόλο του που ακόμα σε εκστασιάζει, τον Omar Faruk Tekbilek που σε συνεπαίρνει με το πάθος του, τον Gismondi να αφήνει τη κιθάρα και να πιάνει το πιάνο και να το δένει φιόγκο και δεν μπορείς να μαζέψεις τη μασέλα σου από το πάτωμα, να είσαι σίγουρος ότι εκείνη την ώρα δεν θα μιλάει κανείς δίπλα σου… Και εγώ θα διαφωνήσω με το συγκεκριμένο είδικα κομματι του ποστ σου.Στις περιπτώσεις που αναφέρεις παραπάνω συνηθως συμβαίνει σε τετοια όνοματα που λές και σωστά γιατί δεν θά έρθουν αυτα τα άτομα σε ρεστοράν ή σουβλακερί κλπ αλλα καπου με είσοδο αρκετά παχυλή σε σχέση με το χύμα ενός ρεστοραν ή ενος μικρόυ μπαρ ,που θα πάνε οι μικροι και ανερχομενοι για λαιβ και οπότε και ο κόσμος που περνάει απ έξω βλέπει ίσως φως και μπαίνει. Οποτε έχεις κατα παρα πολυ λιγοτερες πιθανότητες στα ονόματα που αναφέρεις να έχεις ασχετους αλλά και άν έχει ασχέτους θα είναι μειονότητα μέσα σε ένα κοινό που πλήρωσε για να δεί ένα συμαντικό καλλιτέχνη που ήρθε και που κατα 99,9% τόν γνωρίζει και φυσικά θα έχει και την ανάλογη προσήλωση γιατι ξέρει τι βλέπει και τι περιμένει να δεί.Οπότε δέν θα έχεις και φαινόμενα χάβρας ασχέτων γιατί δέν θα τους σηκώνει το κλίμα.Και μήν ξεχνάς επίσης ότι αυτοι οι καλιτέχνες σε έχουν κερδίσει απο πρίν με πάμπολη δισκογραφία κλπ οπότε το να σε κερδίσουν στο λάιβ είναι αρκετά ποιο έυκολο γιατί έισαι ήδη σε ένα ποσοστό πρίν κάν τους δείς θετικός.Αυτο όμως δεν σύμβαίνει με τους μικρότερους και ποιό άσιμους μουσικούς που δέν έχουν της δυνατότητες και τα μέσα να εκτεθούν σε μεγάλο κοινο και με πολλες δουλείες κλπ.Αλλωστε γι αυτο είναι "μικροί" μουσικοί κλπ και οι άλλοι είναι "μεγάλοι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 πολυ μακρια πηγε αυτη η συζητηση.Εγω ειπα οτι δεν ειναι κακο να ακουγεται τζαζ σε εναν χωρο που υπαρχει κ φαγητο κ φτασαμε να μιλαμε για κατουρημα κ να πεταμε τραπεζια... Το να συμπεριφερεται καποιος με ιχνη παιδειας φαινεται στην καθημερινη του ζωη,στο πως οδηγαει,στο τι κανει τα σκουπιδια του και οχι σε αποσπασματικες στιγμες καταπιεσμενης σοβαροφανειας του εκαστοτε πρωτοκόλλου. Ο καφρος που γκαριζει για να τραβηξει την προσοχη και ρευεται γιατι το θεωρει ερωτικο καλεσμα,με ενοχλει το ιδιο ειτε βρισκεται στο μεγαρο ειτε στην οριτζιναλ λαδοκολλα. Υπαρχουν "καλλιτεχνικες εκδηλωσεις" που αξιζουν χεσιμο και αντιδραση,γτ οι "καλλιτεχνες" μας κοροϊδεύουν κ υποτιμουν τη νοημοσυνη μας,αλλα δεν θα σηκωθουμε να χεσουμε γιατι δεν ειμαστε ιθαγενεις.'Η θα φυγουμε (μιλωντας για μουσικη,ΠΟΤΕ στη μεση ενος κομματιου) ή θα απασχοληθουμε με κατι αλλο χωρις να ενοχλουμε το υπολοιπο φιλοθεάμων κοινό. Απο κει ξεκινησε η συζητηση τρίγκα.Οτι ενας τυπος ετρωγε κ εσενα σου φανηκε αντιαισθητικο αυτο.Πανω σου ετρωγε?Ακουγονταν οι μασέλες του κ δεν μπορουσες να κανεις transcription?Γιατι το τραβατε τοσο μακρια?Ok κ εμενα δε μ'αρεσει σε μεγαλες συναυλιες που τραγουδαει ολος ο κοσμος γτ πηγα να ακουσω τον τραγουδιστη κ οχι τη φωνη του κοσμου,αλλα δεν ειναι δυνατον να παραπονεθω γτ ειναι δική μου παραξενιά. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2008 Oxi βρε το λέω γιατί στα πρώτα πόστ συμφωνούσες με τις απόψεις των άλλων συνφορουμιτων που λέγανε "εδω τώρα πετάμε κεφτέ και πιάνουμε τα βυζιά της διπλανής". Tριγκάκο αυτό δεν μου φαίνεται σωστό. Παρουσιάζεται υπερβολικά και δεν έχεις δίκιο... ματάκια έχουμε και διαβάζουμε - δεν νομίζω ότι έγραψε κανένας για κεφτεδοπόλεμο και προπόνηση στο χούφτωμα. Ας μην τα γράφουμε έτσι διαστρεβλωμένα... :-* Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση