kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Μακαρι να παράμενε. Δεν θα καιγόμουν για τη Μαρία τώρα ;D Θα καιγόσουν. Απλά η Μαρία θα ήταν πιο καφέ, πιο τριχωτή και πιο εύκολη. :) Τι πιο εύκολη??όλες οι Μαρίες θα ανήκαν στον Κωστα79,θα τρέχαν πίσω από τη μπανάνα του...και εμείς θα μέναμε με τα ακτινίδια στο χέρι :P :P :P :P! ΛΟΛ! Εδώ και ένα τέταρτο γελάνε μέχρι και τα ... δικά μου ακτινίδια! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 ΛΟΛ! Εδώ και ένα τέταρτο γελάνε μέχρι και τα ... δικά μου ακτινίδια! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δηλαδή Κώστα έγινα και εγώ τώρα ιππότης της Μπανάνας? http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Ναι αμέ, πρόσεξε μόνο να μην λερωθείς γιατί λεκιάζει εύκολα! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Ναι αμέ, πρόσεξε μόνο να μην λερωθείς γιατί λεκιάζει εύκολα! Είμαι συγκινημένος :'( :'( :'(!το ξέρω!!!να φανταστείς όμως ότι ολοκληρος πλανητάρχης δεν το ήξερε και κατέστρεφε τα φορέματα μιας αθώας κοπέλας ;)!άτιμο φρούτο η μπανάνα.... http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Εκείνη η μπανάνα δεν ήταν Kwstas79 approved, γι'αυτό έγινε όλος ο ντόρος... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση