kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 εισαι σιγουρος πως σου φτανουν τα 5w? παντως εμενα για σπιτι τα 5w δεν μου φτανουν. Που μένεις, στο Ολυμπιακό στάδιο; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 οχι στο Χαριλάου μέσα (κοινώς Κλεάνθης Βικελίδης) Vamos ARIS. ;) MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Μια και είπατε για mod επιδη είμαι κατοχος της Epiphone κεφαλής ξερετε να υπάρχει τεχνιτης στην Αθήνα που να μπορει να κανει το mod με το tone control??? Και περιπου τι κοστος μπορει να έχει αν γνωρίζετε??? (Εννοω αν είναι σε λογικά πλαισια μην εχει τα 3/4 της τιμης ας πουμε της αγορας του ενισχυτη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 εισαι σιγουρος πως σου φτανουν τα 5w? παντως εμενα για σπιτι τα 5w δεν μου φτανουν. Εμ βέβαια, αν παίζεις με το... κόμπο. Έχουμε πει τόσες και τόσες φορές ότι η ένταση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ισχύ του μεγαφώνου. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Παιδιά...δεν λέω το κόμπο... Λέω τη χωριστή κεφαλή harley με την καμπίνα epiphone ;D ;D ;D Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Κοιτα φιλε εγω για τα HB εχω αμφιβολίες..αλλα πρεπει να παρει καποιος για να μας πει συμπερασματα Lol, παντως αν σου βγει καλος θα παρω και εγω ενα τετοιο σετακι για το εξοχικο μου! MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 αν κανεις ενα search θα δεις οτι το θεμα (και τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ) εχουν συζητηθει εκτενεστατα ;) δεν εχεις παρα να γραψεις τη μαγικη λεξη ga5 στο "κουτι" του search.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 BLACKHEART!!!! ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση