Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 προσφατα μου ηρθε το thunderbird απο αμερικη απο το www.guitarcenter.com να υπολογιζεις οτι εχουν και φορο 8% που δεν το γραφει στο site Έχω την αίσθηση -αν και δεν το έχω διερευνήσει ποτέ- ότι αυτό τον φόρο μπορείς να τον εισπράξεις πίσω όταν φεύγεις με το προϊόν από την Αμερική. Αυτό ίσχυε σίγουρα παλιότερα αλλά -όπως προανέφερα- δεν το έχω ψάξει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 προσφατα μου ηρθε το thunderbird απο αμερικη απο το www.guitarcenter.com να υπολογιζεις οτι εχουν και φορο 8% που δεν το γραφει στο site Έχω την αίσθηση -αν και δεν το έχω διερευνήσει ποτέ- ότι αυτό τον φόρο μπορείς να τον εισπράξεις πίσω όταν φεύγεις με το προϊόν από την Αμερική. Αυτό ίσχυε σίγουρα παλιότερα αλλά -όπως προανέφερα- δεν το έχω ψάξει ποτέ. ισχυει κανονικοτατα ακομα....tax refund....πασ στο μαγαζι , λεσ οτι ειναι για ευρωπη και το κανεις....αλλα ενταξει δν αξιζει .... παιδια μια ακυρη ερωτηση και μην με δοθλεψετε αν λεω βλακειες.....τα πεταλια απο αμερικη λειτουργουν κανονικοτατα με το onespot π.χ.???? δλδ μπορει να μην δουλευει ο μετασχηματιστης που θα παρεις με το πεταλι αλλα το ιδιο το πεταλι θα δουλευει με μια 9βολτη ή με ενα onespot....σωστα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 ναι δουλευουν μια χαρα, (φτανει να ειναι βεβαια στα 9 volt, center negative), για να μην ψαχνεις για ανταπτορες.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 ναι δουλευουν μια χαρα, (φτανει να ειναι βεβαια στα 9 volt, center negative), για να μην ψαχνεις για ανταπτορες.. ααα καλα αρχισες να μιλας κινεζικα τωρα!!!! :D απο eshop πως να το μαθω αυτο!!! ολα τα κλασσικα πεταλια ετσι δν ειναι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 υπαρχουν μερικα στα 12 η στα 18 volt. οτι ομως γραφει οτι ειναι στα 9 volt δουλευει μια χαρα με το one spot YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 μαλιστα ευχαριστω για το info αλτερ.... δλδ boss, mxr, dunlop, ibanez ειναι σιγουρα οκ.... τα electroharmonix θελουν προσοχη...σωστα εεε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 μαλιστα ευχαριστω για το info αλτερ.... δλδ boss, mxr, dunlop, ibanez ειναι σιγουρα οκ.... τα electroharmonix θελουν προσοχη...σωστα εεε??? αχ ρε παιδες σας εχω πρηξει αλλα επιβεβαιωστε το μου αυτο!!!γιατι φευγω μεθαυριο :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Η αίσθησή μου είναι ότι τα πετάλια είναι όλα ίδια. Αν είναι κάτι διαφορετικό αυτό θα είναι το τροφοδοτικό (αυτό που βάζεις στην πρίζα). (Παρακαλώ ας το επιβεβαιώσει /απορρίψει κάποιος άλλος αυτό που λέω αν ξέρει κάτι περισσότερο.) Καλά να περάσεις. :) Αν εκεί κάποιος ιθαγενής σου πει "have a safe trip back home" μπορείς να του ρίξεις κι εκ μέρους μου ένα βλέμμα της μορφής "Τι εννοείς?" ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Η αίσθησή μου είναι ότι τα πετάλια είναι όλα ίδια. Αν είναι κάτι διαφορετικό αυτό θα είναι το τροφοδοτικό (αυτό που βάζεις στην πρίζα). (Παρακαλώ ας το επιβεβαιώσει /απορρίψει κάποιος άλλος αυτό που λέω αν ξέρει κάτι περισσότερο.) Καλά να περάσεις. :) Αν εκεί κάποιος ιθαγενής σου πει "have a safe trip back home" μπορείς να του ρίξεις κι εκ μέρους μου ένα βλέμμα της μορφής "Τι εννοείς?" ;D προφανως εγω δν μπορω να το επιβεβαιωσω το αποπανω.... για το αποκατω δεσμευομαι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 τι να σου προτείνουμε φιλαράκι? θα πας εκεί,θα δεις τι παίζει από τιμές και αν αξίζει τον κόπο και σου αρέσει πολύ κάτι θα το αγοράσεις. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση