Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 βρηκα προσφατα το τηλεφωνο του αλλα δεν τον εχω παρει ακομα. θα το κανω ομως για να δω τι "παιζει".πως σου φανηκε? τι ειδους κιθαρες φτιαχνει? Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 βρηκα προσφατα το τηλεφωνο του αλλα δεν τον εχω παρει ακομα. θα το κανω ομως για να δω τι "παιζει".πως σου φανηκε? τι ειδους κιθαρες φτιαχνει? αν θυμαμαι καλα φτιαχνει τα παντα με οποιονδηποτε συνδιασμο θελεις. αν καταφερεις να πας σαλαμινα στο εργαστηριο του σιγουρα θα εχει κιθαρες του να δοκιμασεις. :wink: Υ.Γ΄αν εχεις το τηλ του και μπορεις στειλε μου το πμ γιατι το εχω χασει. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 http://www.guitargeek.com/ Σιγά-σιγα μη τα διαβάσετε όλα μεσα σε μια μέρα & πονέσει το κεφάλι σας :D ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Δεν είσαι τελικά.Δεν έχει πολλούς κάφρους μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 ο Κροκιδης χρησιμοποιει τη vg-8 της rolland οπως και ο Τουρκογιωργης.. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Και πλέον και ένα Lexicon LXP-1 που του πούλησα πρόσφατα !!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 ωραιο ηχο εiχε ο κιθαριστας του πανουση ο παλιος. respect. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Zakk Fuckin' Wylde!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 ωραιο ηχο εiχε ο κιθαριστας του πανουση ο παλιος.respect. οχι ρε αρχηγε μου...ΔΕΝ ειχε!!!αφου παιζει με POD & DIGITAL πεταλιερες!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: πλακα κανω ο Σπυρος ο Παζιος ηταν (και ΕΙΝΑΙ) μεγαλος κιθαριστας.. :wink: Και ο καινουργιος ειναι φοβερος παντως :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά σας αρέσει ο ήχος του Κροκίδη? Μην ξεράσω! Αυτός ακούγεται σαν να έχει κάνει κάτι στον ηχολήπτη και αυτός του παίρνει εκδίκηση. :roll: http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση