deadendmind Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2008 ...και απο τοτε που την γ*μ^σα, μου σιδερωνει τα πουκαμισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2008 exarhos δωσε στο λαο σου το "χαλασε η κορνα σου κ τρακαρα",βρωμαει επιτυχια! Το χαλασε η κορνα σου και τρακαρα περιλαμβανει βιωματα...φιεστα ρεντ λαντα εξπηριενς οδηγησης χωρις κτεο απο το 1988, κορνας σαμποταρισμενης οπως αποδυκνείεται εντελει απο τον αστυνομο μπεκαμ ,πολυετους φτωχιας , παρατημενης καταστασης απο το προσωπο, θερμοκρασιες που φτανουν το αρνητικο 30 χωρις τσιγαρο στη συνεχομενη συναχομενη 12ωρη σκοπια στα συνορα , ατυχια σε σημειο που σου ερχεται να παρεις δανειο για να σημειωσεις ολα τα νουμερα του λοττο, αμμαλια που φτανει τα 4.25/5 του βοριου ημισφαιριου της κεφαλης και ντερτι πολυ ντερτι. Μονη παρηγορια του ηρωα μονο μια σκευρωμενη κουμικα 11χορδη. λιγη υπομονη να αλλαξω τιουμπς στο τουιν ρηβερμπ μαχανημα.. ;D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2008 ευγε νεε μου!το μελλον σου ανηκει!! :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2008 Δε θέλουμε καινούρια λάμπα, θέλουμε έξαρχο με λάντα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2008 ε δεν υπαρχει λεμε! θελουμς κανονικη ηχογραφιση! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 ευγε νεε μου!το μελλον σου ανηκει!! :) :) χαχα το ξερα οτι σου αρεσει η Καζαντζιδικη πλευρα μου! trigga το lada ειναι το special edition με αναπτηρα. :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση