bloody_sunday Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Aυτή είναι μια ακουστική διασκευή με τη 12χορδη μου του κομματιού "Cassandra" από Τheater Of Tragedy. Για τις τεχνικές προδιαγραφές της ηχογράφησης κοιτάξτε εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=156206.0 Στην αρχή ήταν κάπως μινιμαλιστικό και είχε ηχογραφηθεί επειδή είχα πει στον Eλαβντου ότι θα του δείξω λίγο πώς ακούγεται το AKG 200. Μετά που το άκουγα, είδα ότι ήταν πολύ "σκέτο από γιουβέτσι" και έπαιξα και το μέρος της φωνής με την ίδια 12χορδη. Επίσης, προς το τέλος, γίνομαι λίγο ρεζίλι σολάροντας, τρομάρα μου. :-[ Ζητώ συγγνώμη για τα λαθάκια που υπάρχουν στους χρόνους και σε μερικές νότες γιατί (α) η 12χορδη με δυσκολεύει όταν δεν παίζω ακκόρντα σε αυτήν, (β) το 95% αυτών που ακούτε είναι one take (πατάς rec, μετά stop κι αυτό ήταν), χωρίς διορθώσεις και overdubs - δεν έχω και το χρόνο να τα διορθώσω... :-\ Ιδού: http://www.box.net/shared/dlpkfxbwc8 Οι δυναμικές ξεφεύγουν γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε απολύτως κανένα εφφέ ή plugin στο Cubase (επίτηδες γιατί το κομμάτι είναι για τεστ χορδών & μικροφώνου & preamps κάρτας) - oύτε compressor αλλά ούτε και chorus, oύτε reverb, μόνο μικρόφωνο προς κάρτα σε σκέτο wav. Είναι τρία tracks, δυο ακκόρντων, ένα συνοδευτικό. Η ηχογράφηση έγινε στο σαλονάκι μου (δλδ μέσα στη φοιτητική μου έπαυλη in a galaxy far, far away). Oποιεσδήποτε γνώμες - προτάσεις ευπρόσδεκτες και καλοδεχούμενες! :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 εμενα μου αρεσε παρα πολυ! πολυ ηρεμο ταξιδιαρικο! το ακουσα καμια 10φορες στην σειρα! για one take ειναι τελειο! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 κ εμενα μ αρεσε πολύ!(δεν εχω ακουσει το κανονικο) Τωρα ειμαι στη δευτερη. :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 παρα πολυ ωραιο φιλε bloody_sunday fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starscream Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Και μόνο για την επιλογή του κομματιού συγχαρητήρια. Ανατρίχιασα. Τι μπαντάρα (was). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NickNT Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Πολύ καλή επιλογή και πολύ όμορφη εκτέλεση! Συγχαρήτηρια! Α, όσο για τα λάθη που αναφέρεις πάνω είναι πρακτικά ανύπαρκτα μπροστά στο όλο σύνολο! Πολύ ωραίο... πάω να ξεθάψω το Aegis τώρα- lol! bass @ vertigo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Periklis Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Συγχαρητήρια φίλε Bloody και από μένα!! Υπέροχο κομμάτι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Μπλάντι μπράβο φιλαράκο. Συμφωνώ με τον φίλο μου τον NickNT ότι τα μικρολαθάκια είναι μηδαμινά και κυρίως συνυπολογίζοντας το one take. Πολύ καλή επιλογή φίλε μου. Υ.Γ. μ αρέσει που όλοι γειώσαμε το AKG και χωθήκαμε για το κομμάτι! Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2008 Πολύ μου άρεσε. :) (Δεν το ήξερα το κομμάτι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2008 Μου θύμισες εποχές φίλε..Ωραίοι οι theatre, και το Aegis απο τα αγαπημένα μου.. Τί είναι τα λάθη μπροστά στο συναίσθημα?? ??? ??? Ποιά λάθη?? ??? ??? ;) +100 ! feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση