NickNT Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 Προσωπικά μου φάνηκε εξαιρετικός! Παίζει ορισμένα licks που είναι φανταστικά, και έχει πολύ καθαρό παίξιμο- κάτι που είναι πιο δύσκολο ακόμη και από αυτά που παίζει. Γιατί όσο και να μπορείς με κάποια μελέτη να φτάσεις να παίζεις ορισμένα από αυτά (λέμε τώρα), είναι τοοοοοοοοοόσο καλοπαιγμένα και άψογα που... μου πέφτει το σαγόνι!!! Θυμάμαι που ο Χρήστος που έχει το ωδείο μου είχε βάλει στο αυτοκίνητο το cd του Σωτήρη, και είχα θαυμάσει τα φανταστικά του παιξίματα- ό,τι και να λέμε ο άνθρωπος κατέχει το όργανο σε ύψιστο βαθμό! Οκ, προφανώς είναι showcase το συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης του και ως προς αυτό είναι άψογο! Τέλος πάντων, εκφράζω απεριόριστο θαυμασμό για τον περί ου ο λόγος μπασσίστα, και είμαι σίγουρος πως αν θέλει να παίξει απλά και με συναίσθημα, θα το καταφέρει καλύτερα από όλους μας! Αυτά είναι... bass @ vertigo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 Παίζει ορισμένα licks που είναι φανταστικά, και έχει πολύ καθαρό παίξιμο- κάτι που είναι πιο δύσκολο ακόμη και από αυτά που παίζει. Γιατί όσο και να μπορείς με κάποια μελέτη να φτάσεις να παίζεις ορισμένα από αυτά (λέμε τώρα), είναι τοοοοοοοοοόσο καλοπαιγμένα και άψογα που... μου πέφτει το σαγόνι!!! Οκ, προφανώς είναι showcase το συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης του και ως προς αυτό είναι άψογο! +1.000.000 ! Είχε κι αυτός με τη σειρά του καλούς δασκάλους και επίσης έχει παρακολουθήσει πολλά χρησιμότατα σεμινάρια. Είδες τι κάνει το L.A. ,αν έχεις έστω και λίγο ταλέντο.. Αχ.... :-\ feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUNDMOTION Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΥΠΕ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ FORUM ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ................................................................. ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΥΠΕ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ FORUM ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ................................................................. ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλώς ήρθες στο Noiz....απαγορεύονται τα κεφαλαία Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Γράφουμε ελληνικά με πεζούς χαρακτήρες. Δεν θέλουμε να βλέπουμε μόνιμη χρήση κεφαλαίων, ή greeklish. Να μιλάτε με τεκμήρια, παρακαλώ... ;D ;D ;D Στο θέμα: Άπιαστος τεχνικά ο Σωτήρης, αλλά δεν μιλάει με feeling (τουλάχιστον στο συγκεκριμένο), είναι "πολυλογάς"... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=7MvjCQyf2dA Give groove a chance 8) Εδώ κάτι πιο μικρό κ 'εύπεπτο'.. feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 ωραίο το δεύτερο....με τι μπάσο ηχογραφεί; οι double thumb-ιές τα σπάνε... ;D ;D Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Αυτό μάλιστα!!! Γκαμάει! 8) Είναι γρουβάτο! ΝΑΙ! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Tο μπάσο του είναι ένα Ibanez σαν την κιθάρα του Vai (το μόνο που γνωρίζω είναι πως είναι επετειακό),τα ηλεκτρικά είναι του είναι Gambale(όχι προσωπικά δικά του ;D) και το όργανο έχει σεταριστεί πάρα ,μα πάρα πολύ καλά.. Όταν το κρατάς ξάπλα (για τις γνωστές ασέλγειες) οι χορδές με το βάρος τους ακουμπάνε στα τάστα :o feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
coltrane Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2008 Γράφουμε ελληνικά με πεζούς χαρακτήρες. Δεν θέλουμε να βλέπουμε μόνιμη χρήση κεφαλαίων, ή greeklish. Να μιλάτε με τεκμήρια, παρακαλώ... ;D ;D ;D Στο θέμα: Άπιαστος τεχνικά ο Σωτήρης, αλλά δεν μιλάει με feeling (τουλάχιστον στο συγκεκριμένο), είναι "πολυλογάς"... ::) Δεν ξερω ρε παιδια, αλλα ολοι εδω την εχουν δει καπως με το feeling. Ο ανθρωπος μια χαρα παιζει. kultura εσυ αν παιξεις μπασο θα εχεις feeling η παιζεις metal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση