metalash Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2005 Λοιπον πρωτη μου πεταλιερα επιτελους η gt8...Απο την εμπειρια μου σε διαφορες καταστροφες ξερω οτι υπαρχουν καποια πραγματα που δεν πρεπει να κανεις στο εκαστοτε μηχανημα οταν ειναι καινουριο...πχ οπως θελει στρωσιμο το καινουριο το παπι ή το τουτου...κατι αναλογο ρε παιδι μου...Επειδη λοιπον ο τυπος ο τσιταρισμενος με την νεα του αποκτηση θελιε αμεσως και πριν μελετησει τα εγχειριδια να την βαλει μπροστα και να αρχιζει να τρελαινει τους γειτονες, τι ειναι αυτο που πρεπει να μην κανει..(εννοειτε οτι ακομα δεν εχει βγει απο το κουτι της).. Κατι ειχε παρει το ματι μου για καποια αλλαγη στις εργοστασιακες ρυθμισεις και κατι αλλο για το μετασχηματιστη αλλα ελεω του ελαχιστου χρονου δεν μπορω να ψαξω ολο το forum παλι μπας και το πετυχω.... Γι αυτο οποιος εχει καποια αποψη ας τη ριξει.... f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2005 μη κουράζεσαι & πολύ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι εδω http://www.bossgtcentral.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3419&sid=93983452414838a610c99612cff5d762 :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalash Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2005 μαλισταααααααα εσπασε το παλικαρι στο ψαξιμο... αν και λιγα καταλαβα με το πρωτο αναγνωσμα... εγω ηθελα κατι πιο απλο ....ξερεις 1kg ζαχαρη ...3 βανιλιες ...ανακατευουμε με το μιξερακι.... :P thanks superfunk f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2005 Βασικά,μη ρίξεις τον καφέ η την coca-cola σου πάνω στην πεταλιέρα.Από κει και πέρα,όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται. :D Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savasavram Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 ΔΙάβασε τις οδηγίες... εγώ πιο παλιά (ήμουν και μικρός) είχα πάρει μια μεταχειρισμένη πολυεφε και δεν ήξερα ότι βάζεις τα εφε με την σειρά που θες... οπότε στο live με το σχολείο έλεγα στον δεύτερο να με καλύπτει ώστε να πηγαίνω απ'το μοουντ 1 στο 14 πχ ;D εχουν δυνατότητες που πρέπει να μάθεις να την αξιοποιείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 εεε... Μη νεκροθεί πάλι το θρέντ, εεε; Λοιπόν: 1. Δεν ρίχνεις ποτό πάνω της. 2. Δεν την πατάς με το αυτοκίνητο 3. Δεν κάνεις σεξ μαζί της (όπα...) 4. Δεν την βγάζεις βόλτα, σαν να ήταν conx και τέλος (απ'ότι έχω διαβάσει εδώ πέρα, γιατί είμαι άσχετος) 5. Δεν της βγάζεις το λάδι στους ήχους, ως σαν να ήσουν ο Edge, γιατί ο Edge, ως γνωστόν, είναι άσχετος που παίζει μία νότα τη φορά... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 5. Δεν της βγάζεις το λάδι στους ήχους, ως σαν να ήσουν ο Edge, γιατί ο Edge, ως γνωστόν, είναι άσχετος που παίζει μία νότα τη φορά... Νομίζω ότι όλοι ανακαλύψαμε προσφάτως ότι αυτό τίθεται υπό αμφισβήτηση 8) χαχαχαχαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 2. Δεν την πατάς με το αυτοκίνητο Εισαι σιγουρος?!!? ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sils Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2009 Εισαι σιγουρος?!!? ;D ;D ;D Καλα ρε παιδια μετα το πρωτο πατημα επαιζε? Και εγω τα προσεχω ολα σαν τα ματια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση