PaulVon Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Δε ξέρω ποιό λόγο σκέφτηκες μαλλον επειδή έχεις προτίμηση στο hip-hop και στη jazz οπότε μου φάνηκε πολυ φυσιολογικό. Και εμένα μου αρέσει πολύ. Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Φυσικό είναι να μην με καταλαβαίνεις.... αφού θεωρείς μουσική αυτό το.... πράγμα. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Και που να μιλήσω τώρα για διάφορα πράματα που ακούνε διάφοροι, που προβάλλουν κάθε τελειωμένο σεσιονά κιθαρίστα, σαν άξιο λόγου! Α ρε με τέτοια κολλήματα, να πως θεωρείται η φέντερ σοβαρή εταιρία! μουχαχαχα "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaulVon Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Φυσικό είναι να μην με καταλαβαίνεις.... αφού θεωρείς μουσική αυτό το.... πράγμα. τελικά άλλος μας απείλησε, άλλος μας έκαψε τα μυαλά. Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Δε ξέρω ποιό λόγο σκέφτηκες αλλά εγώ έχω δυο λόγους ακόμη εκτός του οτι το να ακούς τι σκέφτεται και γραφει ο άνθρωπος είναι εκπληκτικό και πως τα χειρίζεται. 1:Splinter Cell(έκανε το soundotrack και έτσι τον γνώρισα) 2:Νinja Tunes(μεγάλο εύρος μουσικών στύλ που μου αρέσουν.Όχι τόσο η πειραματική, άλλα στύλ) εγω τον γνωρισα τον amon απο ενα φιλο ροκα-μπλουζα-ολιγον μεταλλα και ολα τα συναφη με το δισκο permutations ο οποιος φιλος μου ελεγε οτι το βαζαν στο drummer τους και τον κοροϊδευαν οτι δε μπορεις να παιξεις τα breaks που εχει κανει με τα δειγματα... σημειωτεων οτι ο amon tobin μεχρι πριν το soundtrack του splinter cell επαιζε μονο με samples και δεν ειχε κανενα synth. ολοι οι ηλεκτρονικοι ηχοι που χρησιμοποιυσε ηταν απο καποιες ηχογραφησεις του '50 απο τα πειραματα καποιου πανεπιστημιου πανω στον ηλεκτρονικο ηχο... Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Eίναι θεούλης ο tobin όπως και να χει.Το soundtrack ειναι απίστευτο.Αυτός ο άνθρωπος το πώς δενει τους ήχους του και η συνέχεια που τους δίνει απλά είναι ασύλληπτη.Και μελωδικότατα background και απ' όλα έχει η μαριωρή..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaulVon Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 ο οποιος φιλος μου ελεγε οτι το βαζαν στο drummer τους και τον κοροϊδευαν οτι δε μπορεις να παιξεις τα breaks που εχει κανει με τα δειγματα... πλακα κανεις!!! χαχαχα Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 ελπιζω να τον ειχες δει τον ιουνη του 06 στο synch festival στο λαυριο....ειχα μπει στο χωρο που επαιζε σε μια κατασταση αστα να πανε γυρω στις 4.30 το πρωι και αρχισα να χτυπιεμαι ασταματητα.... ο τυπος επαιζε slayer με κατι Breaks απο την κολαση.... ;D μαλλον θα σου αρεσει και το Rossz Csillag Allat Szόletett (μη με ρωτησεις πως προφερεται δε μπορω καν να φανταστω :P)του Venetian Snares οπου μαζι με δυνατο breakcore εχει συνδιασει ακουσματα απο κλασσικη ή εστω συμφωνικη (για να κραταμε και τους τυπους) και τζαζ με ιδιοφυη τροπο... ο οποιος φιλος μου ελεγε οτι το βαζαν στο drummer τους και τον κοροϊδευαν οτι δε μπορεις να παιξεις τα breaks που εχει κανει με τα δειγματα... πλακα κανεις!!! χαχαχα κι ομως οχι :D :D :D :D Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaulVon Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 μαλλον θα σου αρεσει και το Rossz Csillag Allat Szόletett (μη με ρωτησεις πως προφερεται δε μπορω καν να φανταστω :P)του Venetian Snares οπου μαζι με δυνατο breakcore εχει συνδιασει ακουσματα απο κλασσικη ή εστω συμφωνικη (για να κραταμε και τους τυπους) και τζαζ με ιδιοφυη τροπο... αλμπουμάρα. Και το καινουριο του (My downfall) στο ίδιο μοτίβο είναι αλλά με περισσότερο Baroque φόρμες στα κλασσικά σημεία. Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Trigga σου βρηκα και ενα μικρο δειγμα απο καποιο live με κομματια απο το δισκο του venetian που ειπα πριν Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση