plastic Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 Παιδια ΔΟΥΛΕΥΕΙ τελεια!!!!! Ευχαριστω Πολυυυυ ....ηταν απλα μια επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 Ήταν το direct monitoring έτσι; Απάντα να μετακινηθεί προς τα απαντημένα, καθώς είναι σχετικά επαναλαμβανόμενη απορία! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plastic Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 ...ναι αυτο ηταν. Νομίζω πως θα βοηθήσει πολλούς καινούργιους χρηστες του cubase το θεμα ...και στην εκδοση sx3 το direct monitoring ειναι στο devices/device setup/vst audiobay thanks και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 Α, και μην ξεχνάτε, πως έχετε επιλέξει επακριβώς το "Left input" της κάρτας ήχου στην είσοδο του καναλιού. (καμιά φορά τυχαία μπορεί να συνδέσουμε στο Right input της κάρτας το σήμα μας, και ενω το default input στο sequencer είναι πάντα το "Left", να ψάχνουμε γιατί "ντεν έκο σιμα καρντιά μου" και να μην βρίσκουμε άκρη... ....λέμε τώρα, μην τύχει σε κανένα :) Φιλικά... Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yves Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Χρησιμοποιώ το GR σαν insert σε audio κανάλι.Ηχογραφώ μια χαρά τον ήχο που θέλω,αλλά το πρόβλημα είναι ότι ακούω ταυτόχρονα από τα ακουστικά και το καθαρό (της κιθάρας). Πώς φεύγει το καθαρό??!?!?!?!?!? >:( :'( >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ScottK Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Χρησιμοποιώ το GR σαν insert σε audio κανάλι.Ηχογραφώ μια χαρά τον ήχο που θέλω,αλλά το πρόβλημα είναι ότι ακούω ταυτόχρονα από τα ακουστικά και το καθαρό (της κιθάρας). Πώς φεύγει το καθαρό??!?!?!?!?!? >:( :'( >:( απο επιλογές της κάρτας ήχου μέσω των windows ή πάνω στην κάρτα την ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yves Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2009 ...και όμως! Αυτό ήταν! ;D Το'χα σε monitor mixer και ακουγόταν κι αυτή... Σ'ευχαριστώ φίλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση