CubMaster Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Παιδιά ψάχνω επειγόντως κάποιον που να ξέρει να βάζει δέρματα και τους κόμπους σε Djembe. Έχω δύο πολύ καλά Djembe από Iron Wood και τα δύο με σκισμένα δέρματα και δε βρίσκω κάποιον να μου βάλει καινούργια. Αν ξέρετε κάτι , έστω και οδηγίες , πείτε μου, γιατί σπαράζει η καρδούλα μου που τα βλέπω έτσι να κάθονται ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Θα σου πρότεινα να κάνεις τη διαδικασία μόνος, οι κόμποι είναι πολύ απλοί. εδώ έχει ένα οδηγό πώς να το κάνεις Το να βρεις δέρμα είναι λίγο πιο δύσκολο. Θα πρότεινα να κάνεις μία ερώτηση εδώ ή στον Στασινό στην Βερανζέρου στην Αθήνα Γενικές πληροφορίες για κόμπους και τη συντήρηση εδώ Τέλος, αν δεν έχεις όρεξη, η απλά δεν θέλεις να το κάνεις μόνος σου, επικοινώνησε με το λινκ που έδωσα παραπάνω (εδώ) ή με τα κρουστά της Τάκη που αν δεν αναλάβουν την δουλειά, σίγουρα θα σε παραπέμψουν σε κάποιον. ΥΓ: και πάλι θα επιμείνω στο να το κάνεις μόνος σου. Έτσι θα εξοικειωθείς και με το σφίξιμο των σχοινιών, που θα σου χρειαστεί αν είναι να παίξεις σε μέρη με πολύ υγρασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CubMaster Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε ! Μάλλον θα το επιχειρήσω μόνος. Ήσουν κατατοπιστικότατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση