ax1ss Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 καλησπερα σε ολους, θα παρω κατι απο τον θωμα και λεω δεν παιρνω και ενα κοκαλινο Nut για την tele Μου,,, ποιο απο όλα ειναι το καλυτερο αν ξερει κανεις γιατι εγω δεν εχω ιδεα http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?sw=BONE+NUT&x=0&y=0 MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Άσχετο αλλά γιατί να το πάρεις από τον θωμά, όταν από Ελλάδα θα σου έρθει φθηνότερο και έτοιμο-χαραγμένο για να μπει στην κιθάρα; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Άσχετο αλλά γιατί να το πάρεις από τον θωμά, όταν από Ελλάδα θα σου έρθει φθηνότερο και έτοιμο-χαραγμένο για να μπει στην κιθάρα; ποτέ δεν είναι τέλεια έτοιμο χαραγμένο όταν έχει προ-χαραχθεί. ο σωστός τρόπος είναι να χαραχθεί άμεσα συγκρινόμενο με το ύψος των τάστων της κιθάρας που θα τοποθετηθεί ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 γιατι στην ελλαδα μου ζητησανε 50 ευρα! MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Μάλλον σου ζητήσανε 50 ευρώ μαζί με την τοποθέτηση. Το nut είναι εκείνο το φτηνό - μικρό εξαρτηματάκι που μπορεί να καταστρέψει την αίσθηση και τον ήχο ακόμα και της καλύτερης κιθάρας αν είναι κακοφτιαγμένο ή κακοτοποθετημένο. Αν δεν είσαι σίγουρος πως τοποθετείται και -το δυσκολότερο- πως κόβονται σωστά οι εγκοπές, αξίζει να δώσεις τα 50 στο μάστορα. Αν απλά προσπαθείς να ξεπεράσεις τα 300 , πάρε χορδές να σου βρίσκονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 ποτέ δεν είναι τέλεια έτοιμο χαραγμένο όταν έχει προ-χαραχθεί. ο σωστός τρόπος είναι να χαραχθεί άμεσα συγκρινόμενο με το ύψος των τάστων της κιθάρας που θα τοποθετηθεί ;) Αυτό λέω. Θα το αγοράσει, θα το χαράξουν και θα το τοποθετήσουν και όλα αυτά φθηνότερα απ' ότι να το πάρει εν λευκώ και να αρχίσει πειράματα ΄ή να το πάει σε ειδικό, όπου πάλι τα ίδια θα του έρθουν! Και ναι δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει από κάποιον, αρκεί να ξέρει τι κάνει και να έχει τα εργαλεία. Αλλιώς ας ετοιμαστεί για δυσάρεστες εκπλήξεις! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 στην ελλαδα ειναι πιο φτηνο.μαλλον εχουμε πολλες αγελαδες :P fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2008 Αυτό λέω. Θα το αγοράσει, θα το χαράξουν και θα το τοποθετήσουν και όλα αυτά φθηνότερα απ' ότι να το πάρει εν λευκώ και να αρχίσει πειράματα ΄ή να το πάει σε ειδικό, όπου πάλι τα ίδια θα του έρθουν! Και ναι δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει από κάποιον, αρκεί να ξέρει τι κάνει και να έχει τα εργαλεία. Αλλιώς ας ετοιμαστεί για δυσάρεστες εκπλήξεις! εγω νομιζα πως ειναι σαν τις γεφυρες--fixed αλλα προφανως εκανα λαθος. Thanx guys :) MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Μια ερωτηση: Παιζεις πολλες ανοιχτες χορδες? (η συνηθως μπαρεδες?) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 μπαρεδες συνήθως. MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση