Προς το περιεχόμενο

Ποιά η γνώμη σας για τις fender telecaster-rockinger;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ξερω τι ειναι, αλλα μαζι με τον τσελιο(ο οποιος μου ξεκινησε κ τα συνδικαλιστικα των κιθαρομαγαζων της ελλαδας οταν του ειπα οτι θα φερω κιθαρα απ εξω...) πρεπει να ειναι οι ακριβοτεροι.ξεκινανε απο 70 ευρω.(τουλαχιστον ετσι εμαθα).ο μαυρομουστακης και χειροτερος να ειναι κανει βασικο set-up με χορδες 15 ευρω.το θεμα ειναι να μην ειναι κακος...

ρε παιδια 70 και 80 ευρω δεν ειναι λιγο παραλογη τιμη???γιατροι ειναι??εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να μαθω να της κανω μονος μου(superfunk μας ανοιξες τα ματια ακομα μια φορα...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Για ένα setup δεν νομίζω ότι θα σου πάρει 70¤ ο Dr. Fret. Εγώ πάντως των έχω σε εκτίμηση, μια φορά του πήγα την κιθάρα μου και την έκανε αεροπλάνο. Γιατί δεν του κάνεις μια ερώτηση, έτσι και αλλιώς το σύστημά του είναι : του πάς την κιθάρα βλέπει τι δουλειά θέλει και σου λεει την τιμή επιτόπου... :wink:

Κeep on F@$#<B>ing</b>

Δώσε μου μια κιθάρα των 100¤ να ανοίξουν τα μάτια.... Στη δικιά μου εγώ δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω π.χ. τα τάστα.....

Κeep on F@$#<B>ing</b>

ρε παιδια ποια η διαφορα στα εξης ξυλα που βλεπω στην rockinger:

1.SWAMP ASH BODY

2DOUBLE BOUND AMERICAN RED ALTER ΒΟDY

εχουν διαφορα τιμης οι tele με τα αντιστοιχα ξυλα και ακριβοτερη ειναι αυτη με το πρωτο.πρεπει να με απασχολησει αυτο?

η πρωτη ξεφευγει απο το budget μου, και αυτο το μουσταρδι χρωμα της 1ης rockinger δεν με εμπνεει και πολυ.....

Δώσε μου μια κιθάρα των 100¤ να ανοίξουν τα μάτια.... Στη δικιά μου εγώ δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω π.χ. τα τάστα.....

Από προσωπική πείρα θα έλεγα ότι δεν είναι τραγικό να αλλάξει κανείς τάστα. Απλά δε θέλει βιαστικές κινήσεις (ειδικά σε μανίκι rosewood). Με λίγη προσοχή και υπομονή μπορεί να γίνει αποτέλεσμα αρκετά ικανοποιητικό. Γνωρίζω τουλάχιστο δυο πετυχημένες απόπειρες αλλαγής τάστων από πρωτάρηδες. Εμένα και ενός φίλου μου. (μια σχετική πείρα με ξυλουργικές εργασίες σε επίπεδο χομπίστα κρίνεται απαραίτητη)

P.S. Έχω Fender mexico , αν είχα κάτι ακριβότερο δεν ξέρω αν θα είχα το ίδιο θάρρος για πειραματισμούς ... :wink:

Από προσωπική πείρα θα έλεγα ότι δεν είναι τραγικό να αλλάξει κανείς τάστα. Απλά δε θέλει βιαστικές κινήσεις (ειδικά σε μανίκι rosewood). Με λίγη προσοχή και υπομονή μπορεί να γίνει αποτέλεσμα αρκετά ικανοποιητικό. Γνωρίζω τουλάχιστο δυο πετυχημένες απόπειρες αλλαγής τάστων από πρωτάρηδες. Εμένα και ενός φίλου μου. (μια σχετική πείρα με ξυλουργικές εργασίες σε επίπεδο χομπίστα κρίνεται απαραίτητη)

P.S. Έχω Fender mexico ' date=' αν είχα κάτι ακριβότερο δεν ξέρω αν θα είχα το ίδιο θάρρος για πειραματισμούς ... :wink:[/quote']

Το καλύτερο για όλους μας θα ήταν να ξέραμε να πειράζουμε διάφορα πράγματα στα μουσικά όργανα με τα οποία ασχολούμαστε.... αλλά αν δεν έχεις καμία πείρα ή κάποιον να σου δείξει 2 βασικά πράγματα καλύτερα ας τα πάμε σε κάποιον που ξέρεις (φυσικά με το ανάλογο αντίτιμα) :cry:

Υ.Γ. Η αλλαγή στα τάστα μου φαίνετε πολύ δύσκολη υπόθεση κυρίως στην δικιά μου κιθάρα γιατί σώμα-μπράτσο είναι ένα κομμάτι..

Κeep on F@$#<B>ing</b>

Από προσωπική πείρα θα έλεγα ότι δεν είναι τραγικό να αλλάξει κανείς τάστα. Απλά δε θέλει βιαστικές κινήσεις (ειδικά σε μανίκι rosewood). Με λίγη προσοχή και υπομονή μπορεί να γίνει αποτέλεσμα αρκετά ικανοποιητικό.

το να αλλαξεις απλώς τάστα δεν είναι και πολύ δυσκολο,το να αλλάξεις ΤΕΛΕΙΑ τα τάστα,να τα διαμορφώσεις σωστά (δηλ. με "κορώνα") & να κάνεις την κιθάρα άψογη από κάθε "ταστική" :lol: πλευρά είναι πραγματική ΤΕΧΝΗ & ελάχιστοι την κατέχουν σε βάθος :wink:

για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα,απο Rockinger θα προτιμούσα το alder για δύο βασικους λόγους: είναι φθηνότερο και έχει ΩΡΑΙΑ χρώματα :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου