marathon Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 ...έτσι είναι όταν είσαι κοντά στα 50 και μαζεύεις από το 77 (και δεν πουλάς...). να μην σου πώ ότι παίζω σχεδόν καθημερινά γυρνώντας από τη δουλειά (μετά τις ειδήσεις) με μια Applause ακουστική. Τα ηλεκτρικά βγαίνουν Σαββατοκύριακο, τότε ανάβει και το MAc. Aπό Μαψ άλλο τίποτε έχω γύρω δτα 15 στη δουλειά. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 ...τώρα εάν τα παίζω όλα αυτά...η Peavy είναι δανική και αγύριστη από ένα φίλο που είχε 3 ίδιες, έχω ένα GR20 επάνω άρα κάνει όλη την υπόλοιπη μπάντα εκτός από κιθάρα. Η Eastwood κάνει 380 ευρώ και τη πήρα για τον Piezzo της, η Fender (με Custom Shop 54) είναι με original κομμάτια από Ebay (γιατί όλοι πρέπει να έχουν μια fender) και η Gibson (1300 ευρώ καινούργια από US πέρισυ) γιατί στα 50 μου, δουλεύοντας σαν σκύλος δικαιούμαι μια πραγματική κιθάρα και ας βρούμε κάτι από εμένα τα παιδιά μου μετά από 20-30 χρόνια!!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 ΔΕν έχω να σχολιάσω τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Τελικά marathon σε συμπαθώ πολύ. Πές μας βρέ ότι έχεις mac να σε δούμε με άλλο μάτι... Aπό Μαψ άλλο τίποτε έχω γύρω δτα 15 στη δουλειά. Αμα μου χαρίσεις τον ένα, θα τα πουλήσω όλα τα καυσόξυλα και θα πάρω μια κανονική κιθάρα Fender ή Gibson. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 ...για να αποκτήσεις Mac πρέπει να πιστεύεις στο Garageband...αλλά αυτό είναι άλλο post!!! (Δουλεύω MAc από το '87 εάν σου λέιε κάτι...) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 ...για να αποκτήσεις Mac πρέπει να πιστεύεις στο Garageband...αλλά αυτό είναι άλλο post!!! Δηλαδής? (Δουλεύω MAc από το '87 εάν σου λέιε κάτι...) Πρίν γεννηθώ δηλαδης... Χεχεχε! :D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 E άμα πια!!! Μας τα έκανες ταβούλι με τον Π.Α.Ο.Κ.. >:( Ε αϊ σιχτήρια...!!! >:( ;D *(no offense deadend αλλά δεν μπορώ ρε φίλε άλλο να το βλέπω!) 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Πραγματικα, δεν θες να συμβει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Παιδιά, δεν επιτρέπονται οι πολιτικές συζητήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση