boukas Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 .. Ως προς το αρχικό ερώτημα, ναι μια φθηνή κιθάρα μπορεί να ξεγλυστρίσει μέσα σε μια μίξη και αυτό έχει αποδειχτεί καμπόσες φορές (προς harilatron), οπότε τσάμπα σελίδες! Μην είσαι σίγουρος πάντως ότι αυτό θεωρείται τόσο προφανές (γενικώς) :) Όταν έχει δείξει η ιστορία της μουσικής ότι αυτό συμβαίνει, αν κάποιος δεν θέλει να το καταλάβει ούτε που με νοιάζει. Όλοι έχουμε τα κολλήματά μας και πολύ καλά κάνουμε. Για κάποιον που έθιξε για τον Slas, παλιότερα είχε σκάσει συνέντευξή του, που ο ίδιος έλεγε ότι μια από τις αγαπημένες του ήταν 1 αντίγραφο lp και ότι μάλιστα την έχει χρησιμοποιήσει και σε καμπόσες ηχογραφήσεις. Νομίζω σε 1 θέμα με μαϊμούδες ήταν, όπου έσκασε και το λινκ. Οπότε ας μην μιλάμε για άλλους, όταν οι ίδιοι άλλα λένε ;) Στο μεταξύ marathron μια χαρά σου 'κατσε. Έχεις 1 από τα μεγαλύτερα Thread, και με τον ντόρο σε βάλανε και σε playlist, οπότε πιο το παράπονό σου; >:( ;D ;D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 ...κανένα παράπονο...λές να κονομήσω κιόλας? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Αν το κάνεις, θα πρέπει να καταβάλεις και τα απαραίτητα για τους γνωστούς copywrite λόγους, και μετά θα μπορέσεις κι εσύ να ζήσεις την μεγάλη ζωή! ;D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 ...η μεγάλη ζωή...τι να τη κάνεις μπροστά στη τέχνη!!!. Λες να το βάλω σκοπό της ζωής μου την ανάδειξη των HarleyBenton?? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Σε σχέση με το σλας, έχω την αίσθηση ότι το αντίγραφο που έπαιζε ήταν χειροποίηστο κατασκεύασμα κάποιου μάστορα και μάλλον ακριβότερο από μια gibson παραγωγής. Σε σχέση με τις φτηνές κιθάρες και τις ηχογραφήσεις: Είναι απολύτως υγιές ένας μουσικός που ζει από αυτό, να θέλει να χρησιμοποιεί καλό εξοπλισμό και (τουλάχιστον) ένα αξιοπρεπές όργανο, ακόμη κι αν πρόκειται να παίξει το λαμινόρε θαμένο κάτω από pads στο νέο σουξέ της Μπέμπας Ντελαμπούμπα που δεν θα ακούσει κανείς. Το "ζήτημα" ανοίγει όταν συγχέουμε τον επαγγελματισμό του μουσικού και το προσωπικό του μεράκι, με την πραγματικές "ηχητικες προδιαγραφές" του εγχειρήματος. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Σε σχέση με τις φτηνές κιθάρες και τις ηχογραφήσεις: Είναι απολύτως υγιές ένας μουσικός που ζει από αυτό, να θέλει να χρησιμοποιεί καλό εξοπλισμό και (τουλάχιστον) ένα αξιοπρεπές όργανο, ακόμη κι αν πρόκειται να παίξει το λαμινόρε θαμένο κάτω από pads στο νέο σουξέ της Μπέμπας Ντελαμπούμπα που δεν θα ακούσει κανείς. Το "ζήτημα" ανοίγει όταν συγχέουμε τον επαγγελματισμό του μουσικού και το προσωπικό του μεράκι, με την πραγματικές "ηχητικες προδιαγραφές" του εγχειρήματος. :) :)! http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Αυτό που δεν πρέπει να μλέκουμε (νομίζω) είναι οι 2 κόσμοι-Live και studio. Tο πείραμά μου αποδεικνύει(!!??) ότι ένα σκουπόξυλο δεν ενοχλεί ένα σύνολο όταν ξέρεις να το κρύψεις. Στο Live (ξαναλέω δεν έχω εμπειρία) πρέπει να είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ένας φίλος επαγγελματίας μου είχε πεί (και λέω ότι έχει 100% δίκαιο) ότι στο Live χρειάζεσαι ένα όργανο που θα σε βοηθήσει να σταθείς και να περάσεις μπροστά από την ορχήστρα, επίσης να σου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι. Και νομίζω ότι καμμία HarleyBenton δεν θα στα δώσει... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Παίδες το γυρίζουμε στο μπαρμπουτάκι; Τόσες σελίδες (17) και ακόμη τίποτα! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Σε σχέση με το σλας, έχω την αίσθηση ότι το αντίγραφο που έπαιζε ήταν χειροποίηστο κατασκεύασμα κάποιου μάστορα και μάλλον ακριβότερο από μια gibson παραγωγής. http://www.noiz.gr/index.php?topic=11682.msg150493#msg150493 Eπίσης, αφού φαίνεται ότι πολλά θέματα στο φόρουμ κάνουν κύκλο, ας μην επαναληφθώ κι εγώ: Eγώ πιστεύω ότι η διαφορά μιας ακριβής (και με ΑΑ υλικά κιθάρας) και μιας φτηνής καραφτιαγμένης έγκειται πολύ περισσότερο στην αίσθηση που δίνει σε αυτόν που την παίζει, και πολύ μα πολύ λιγότερο στο ηχητικό αποτέλεσμα σε μια ηχογράφηση, πόσο μάλλον σε ένα live που απλά θες ένα άνετο workhorse κι όχι ένα μουσειακό κομμάτι. Και ίσως μπορέσετε να δείτε αυτήν την άποψη σαν μια κοινή συνισταμένη των και καλά "αντίθετων" στρατοπέδων και να χαλαρώσετε πάλι... Και θέλω να σταθώ κι εδώ: γιατι ΟΛΑ τα αλλα "αντικειμενα" (αυτοκινητα,κομπιουτερς,οικιακες συσκευες κτλ) αλλα και μουσικα οργανα (ντραμς,πληκτρα κτλ) εχουν εξελιχθει και θεωρειται αδιανοητη η χρηση ενος ....κομπιουτερ του 1954 π.χ ενω κανεις δεν παραξενευεται με το γεγονος οτι 9 στις 10 κιθαρες που πουλιουνται στον πλανητη ειναι ουσιαστικα ΙΔΙΑ με αυτες του..1954? ε? για σκεψου το λιγακι... ;) Πάρα πολλά μουσικά όργανα, αλλά και αντικείμενα καθημερινής χρήσης παραμένουν ίδια και απαράλλαχτα εδώ και αιώνες (μερικά μάλιστα, εδώ και... χιλιετηρίδες). Ας μην παραξενευόμαστε και ας μην θεωρούμε την περίπτωση της ηλ. κιθάρας σαν κάτι το εξαιρετικό. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Πάρα πολλά μουσικά όργανα, αλλά και αντικείμενα καθημερινής χρήσης παραμένουν ίδια και απαράλλαχτα εδώ και αιώνες (μερικά μάλιστα, εδώ και... χιλιετηρίδες). Ας μην παραξενευόμαστε και ας μην θεωρούμε την περίπτωση της ηλ. κιθάρας σαν κάτι το εξαιρετικό. ακριβώς έτσι. τι εξέλιξη μπορεί να έχει μια χειροκίνητη σκούπα ασπουμε? να τις βάλεις πιο ανατομική λαβή? ;D ;D αν θέλεις να είναι σκούπα και να συνεργάζεται άψογα με ενα φαράσι τι άλλο μπορείς να κάνεις? τίποτα!! αυτό δεν κατατάσσει τον πρώτο σχεδιαστή-κατασκευαστή της σε διάνυα, μην τρελαθούμε θα μου πείτε, χαζό το παράδειγμα σου...ακούς εκεί σκούπα με ηλεκτρική κιθάρα!! ;D ;D μα η ηλεκτρική κιθάρα τι είναι στην ουσία? μια solid body ακουστική με μαγνήτες. μέχρι εκεί μπορεί να την φτάσεις αν θέλεις να εξακολουθεί να ακούγεται ως κιθάρα και όχι ως άλλο όργανο, σιγά την τρομερή και αξεπέραστη ιδέα που δεν μπορεί να προχώρηση παρά πέρα κανένας άλλος εκτός του leo. δεν υπάρχει κάτι άλλο να μπορεί να κάνει κανείς πέρα από αυτά που έγιναν πειραματιζοντας στις δεκαετίες 50-60 εάν θέλεις να εξακολουθεί να ακούγεται ως κιθάρα!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση