kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Συμπλήρωμα (διαστροφής): Οι χορδές είναι webstrings 11άρες, και η πένα μια heavy Harley Benton. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Μπράβο Kwsta ακούγεται πεντακάθαρα το μουστάκι σου στο καθαρό clip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Πλάκα μου κάνεις Χαρίλατρε; Αφού είμαι κουλός. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Πολύ ωραίο project! Γουστάρω το μεράκι και τη φροντίδα (Προδερμ κτλ κτλ) που δίνεις στα όργανα σου! 8) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Και που να δεις τι άλλο σκοπεύω να αλλάξω Παρούλη στην εν λόγω δεσποινίδα... Θα ενημερώσω με σχετικό πορνογραφικό υλικό... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Εύγε Κώστα! Υπενθυμίζω την απαραίτητη παρουσία παντοφλακίων στα πλάνα προς τέρψη των hardcore μελών. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 πολυ καλη δουλεια! Ωραιοτατο custom οργανο, αλλα ηχητικα πιστευω οτι κινειται σε πιο Fender-ιλέ περιοχες κυριως λογω των λιπστικ τιουμπζ... Ετσι τουλαχιστον ακουγεται στο καθαρα κλιπακια σου. Στο βρωμικο κλιπ το παχος ηταν μεγαλο, ιντηηντ! ;D Για να χωθω και λιγο εκει που δεν με σπερνουν, θα πω την αποψη μου για το ποστ του καμπαμαρου-εξ που ειπε "χαζα" τα σχεδια στο headstock. Πιστευω οτι χρησιμοποιησε (ατυχως) μια εκφραση της καθομιλουμενης, εναν ιδιωματισμο (ισως τοπικου χαρακτηρα_Θεσσαλονικης) οπου με τη λεξη "χαζα" εννοουνται τα "δυσκολα", "περιεργα", "καπως" πραγματα... Αλλα γι'αυτο και η καθομιλουμενη πρεπει να παραμενει "καθομιλουμενη" και οχι γραπτη... :) Ισως να ειναι ετσι. Αν οχι, συμφωνω οτι ηταν αγενες το ποστ. αυτα. Ελπιζω να μην προκαλεσω φασαρια. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Για να χωθω και λιγο εκει που δεν με σπερνουν, θα πω την αποψη μου για το ποστ του καμπαμαρου-εξ που ειπε "χαζα" τα σχεδια στο headstock. Πιστευω οτι χρησιμοποιησε (ατυχως) μια εκφραση της καθομιλουμενης, εναν ιδιωματισμο (ισως τοπικου χαρακτηρα_Θεσσαλονικης) οπου με τη λεξη "χαζα" εννοουνται τα "δυσκολα", "περιεργα", "καπως" πραγματα... Αλλα γι'αυτο και η καθομιλουμενη πρεπει να παραμενει "καθομιλουμενη" και οχι γραπτη... :) Ισως να ειναι ετσι. Αν οχι, συμφωνω οτι ηταν αγενες το ποστ. αυτα. Ελπιζω να μην προκαλεσω φασαρια. Αν είναι έτσι, δικαιολογημένος, εγώ άλλωστε δεν ξέρω από αυτά τα υπερβόρεια, αρβανιτόβλαχος είμαι, με προστατεύει και η WWF. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Ελπιζω να μην προκαλεσω φασαρια. Τέτοια; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 o alderbody το επιασε ;) μαλλον μεταξυ φαλακρων βγαινει καλητερη συνεννοηση fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση