PlatwN Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Ειμαι ο Πλατων και ειμαι καλα................................ ....................................................................... ....................................................................... (μην ρωτησετε τι εχω,απλα βαριεμε!! ;D) -CΛINE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Βαριέσε μώνως σου; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 τι έχεις; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PlatwN Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 ολομωναχως κωστα!! ;D νταξ...με βοηθαν και λιγο οι septic flesh αλλα πρεπει να τους βγαλω απτο στερεο γιατι θα εχουμε ασχημες επιπτωσεις :P :P -CΛINE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 πλάτωνα μείνανε κατι χόρτα στον κήπο, αν δεν έχεις δουλειά να κάνεις σε πληρώνω με την ώρα να τα ρουφήξεις...με τη σκούπα την ηλεχτρικια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Λοιπόν δεν πάει έτσι...! :( Κάτι πρέπει να γίνει...Πλάτων, δες κανα live από αγαπημένο σου γκρουπ και θα γουστάρεις! 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Έχω σκεφτεί πολλές φορές να κάνω ένα τέτοιο θέμα, εκ της βαρεμάρας ορμώμενος, αλλά δίσταζα, γιατί δεν πίστευα ότι θα έχει επιτυχία.... Λοιπόν, ένα μπράβο στον Πλάτωνα, που έχει αυτό τον δικό του μοναδικό τρόπο να φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά!!! Μπράβο, Πλάτωνα! :D :D :D ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PlatwN Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 αμα ειναι με ηλεχτρικια ρε trigga τοτε δεχομαι! ;D ;D χεχε...οκ,ηρθα στα ισα μου τωρα(ειδα το shining με τον Νικολσον ;)) πλακα πλακα(2 πλακες) ακουστε φαση παιδες.. πηρα ενα dvd με live των Morbid Angel ακολουθοντας την συμβουλη του FatalK το οποιο δεν ειχα ανοιξει ακομη,και πετυχα μεσα 2 εισιτηρια για 1 live που ειχε γινει το 89'(!!!!! :o!!!!!) και επαιζαν napalm death,bolt thrower,carcass morbid angel!!(ακομη πιο :o :o :o) και εμεινα μ@λ@κ@ς.... -CΛINE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 PlatWn σου μιλάω σαν ειδικός. Δεν υπάρχει κίνδυνος τύφλωσης. Προχώρα άφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Εγώ πάντως πάω για ύπνο! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση