bluesmaniac Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 αποφασισα να βαλω emg 85 πανω και κατω στην τελε μου θα πέσει φωτιά να μας κάψει ;D ;D Συμφωνω!!! ντροπη!αισχοσ! ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΕΓΩ.....ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 αστω είναι σαν να θες να boostαρεις βέσπα και να τρέχεις σε drugster ατυχες το παραδειγμα σου! ;D (αν και φανατικος βιντατζ βασπακιας, εχουν και αυτα την χαρη τους αντιθετα με τις emg tele! :D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 1. σε ποιον μαστορα σκεφτεσε να την πας? σε εκεινον που νομιζω? ναι θα την παω στον Γιώργο ;D 2. Καλά βρε ax1ss κι εσύ παρήγγειλες τους μαγνήτες, χωρίς να έχεις ψάξει από πριν πώς θα τους βάλεις; οχι ρωτησα σε μαστορα και μου ειπε πως μπορει να το κανει αλλα δεν τον ρωτησα πως και σκευτομουνα μηπως καταλαβε πως η τελε μου ειναι με 2πλους εξ αρχης. 3. ειναι η 6η ή 7η μου κιθαρα! :) 4. ok, πηρα τελε, μου αρεσε, αλλα οκ! εχει και Μαμώ τα designs αλλα εγω μεταλ παιζω! :) οποτε ηρθε η ωρα για διπλους! 3 σχεδια κιθαρας με τρελαινουν les paul,telecasater και η bc rich ignitor http://www.musik-service.de/Gitarre-B-C-Rich-Ignitor-Supreme-USA-prx395614781de.aspx (thanx boukas for the link :)) MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Αφηστε το παιδι ρε να πειραματιστει. Αμεσως πεσατε να το φατε. 8) Δηλαδη στη strat που μπηκανε διπλοι, τριδιπλοι, φλοιντ, λοκ κλπ δεν ηταν "ιεροσυλια"? Σοβαρα τωρα ομως, αν την δειτε να την παιζει κανενας "σταρ" σε κανα λαιβ και εχει γ@μω τους ηχους, θα αρχισουν οι ερωτησεις και μετα οι κοντρα αναλυσεις, και ολοι θα κοιταζουν αν τη φερνει ο thomann και ποιος την εχει πιο φτηνα αυτος ή το playback ;D. Μεταλ με τελε θελει να παιξει. σιγα τη μεγαλη αμαρτια. (καλυτερα τα πειραματα να μη γινουν σε καμια παλια, μονο ε? ;)) σε 45 λεπτα ληγει http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380006166256 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 +1 σκεφτειτε οταν καποιος εβαλε floyd rose και 2 πλους στην strat..το τι θα ειχε γινει! MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 KANTΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟΣΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕ ΤΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΡΙΠΛΟΥΣ!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση