fatalv Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 πραγματικά απίστευτος... εγώ ειλικρινά ακούγοντάς σε, είχα μείνει λαλά! ΛΑΛΑ σου λέω! Πραγματικά μπράβο! Έτσι με κάνεις να πάω σε δάσκαλο μπλουζ ρε τέρμα!! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lunar Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2008 nutin' but tha bluz... ποοοολύ καλό :) ttp://www.myspace.com/trioaynan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Τζέμης μπράουν, τζέμης μπράουν θα γίνω για να σε αποχτίσω κι ολα για σενα αγάπη μου θα τα γκρεμίσω θα γίνω θα γίνω για σένα τζέμης μπράουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Τζέμης μπράουν, τζέμης μπράουν θα γίνω :o :o ;D ;D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 thanks guys! ;D ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2008 Φίλε bluezlick σου "πείραξα" λίγο το κομμάτι σου... (ηχητικά)..;) πες μου εντυπώσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2008 Φίλε bluezlick σου "πείραξα" λίγο το κομμάτι σου... (ηχητικά)..;) πες μου εντυπώσεις... ποπο! πως το κανες ρε τουτο? θα πεταξω το παλιο κ θα κρατησω τουτο! σε ευχαριστω μαν να εισαι καλα! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 ταμάμ! Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Τό είπα ότι μου άρεσε πολύ και το backing track ,δεν το είπα?... το δικό μου είναι μάλλον ένα βαρετό βράδυ.. :) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Τό είπα ότι μου άρεσε πολύ και το backing track ,δεν το είπα?... το δικό μου είναι μάλλον ένα βαρετό βράδυ.. :) ;) τα σπασε! πολυ ομορφο! μου θυμησε αρκετα allman brothers κατασταση λογο του ματζορε παιξιματος σου το οποιο το εχεις σε πολυ καλο επιπεδο! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση