newmind Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Mηπως πρεπει να παρω και χορδες για αριστεροχειρες;;;; ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Οχι...παρε NOS λαμπες για δεξιόποδες... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
newmind Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω ρε παιδια μου λυσατε το προβλημα. Θα παρω και μια πενα σαν του SF αλλα για αριστεροχειρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Welcome to the real world !! έτσι είναι.. αυτό ακριβώς πάθαμε όλοι όταν πρωτοπαίξαμε με λαμπατο. νιώσαμε πολύ ηλίθιοι ;D αλλά τώρα πραγματικά παίζεις κιθάρα και βγάζεις το τι είσαι και τι μπορείς να κάνεις. η λάμπα βγάζει όλες της λεπτομέρειες έξω και δεν χαρίζει κάστανα, αν την συνηθίσεις δεν θα μπορείς να παίξεις ποια με ψηφιακα drives....αναγούλα θα σου έρχεται ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 έτσι είναι.. αυτό ακριβώς πάθαμε όλοι όταν πρωτοπαίξαμε με λαμπατο. νιώσαμε πολύ ηλίθιοι ;D αλλά τώρα πραγματικά παίζεις κιθάρα και βγάζεις το τι είσαι και τι μπορείς να κάνεις. η λάμπα βγάζει όλες της λεπτομέρειες έξω και δεν χαρίζει κάστανα, αν την συνηθίσεις δεν θα μπορείς να παίξεις ποια με ψηφιακα drives....αναγούλα θα σου έρχεται ;D ;D αυτο ακριβως! κανε μια καλη επαναληψη! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Εμενα μου 'στειλαν απ' το ebay τον πρωτο μου λαμπατο αλλα ειναι για αριστεροχειρες Τι να κανω;;;;; Γυρνα τον τουμπα και εγκατεστησε τις λαμπες ανάποδα...ενα πραγμα σαν να κανεις restring κιθαρα αριστεροχειρα για δεξιοχειρα... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση