stam and the witches Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Έχετε παίξει; Τι γνωρίζετε για το σχετικό μοντέλο (πέραν των προφανών - Humbuckers, Tune-o-matic) και τον ήχο του; Που υστερεί σε σχέση με την "κλασσική" Jaguar 62, και γιατί είναι τόσο φθηνή; www.myspace.com/nechayevschina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sol83 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Ειναι κορεατικη αν δεν κανω λαθος, γιαυτο η φτηνη τιμη σε συγκριση με τις αλλες που ειναι και αμερικανες και με vintage specs, οποτε καταλαβαινεις αντιστοιχα γιατι εκει φευγει η τιμη τοσο πανω. Περι ηχου θα σου πουνε αλλα παιδια που εχουν εμπειρια. :) nothing to fear, nothing to doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
orbital Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Ειναι κορεατικη αν δεν κανω λαθος, γιαυτο η φτηνη τιμη σε συγκριση με τις αλλες που ειναι και αμερικανες και με vintage specs, οποτε καταλαβαινεις αντιστοιχα γιατι εκει φευγει η τιμη τοσο πανω. Περι ηχου θα σου πουνε αλλα παιδια που εχουν εμπειρια. :) Είμαι σχεδόν 99,99999% βέβαιος οτι είναι γιαπωνέζικη. :) Στα του ήχου δεν έχω εμπειρία, αλλά είμαι επίσης 99,99999% βέβαιος οτι καμία σχέση δεν θα έχει με jaguar. Δεν είναι θέμα οτι θα υστερεί σε σχέση με αυτήν που λες και που, αλλά... με χαμπουργκερς και χωρίς floating tremolo τι σχέση μπορεί να έχει με jaguar? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sol83 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 βασικα ναι, νομιζω δικαιο εχεις για την HH, οι μαγνητες της ειναι σιγουρα made in japan, οποτε προφανως και η κιθαρα. my bad. γιαπονεζικες ειναι επισης οι φτηνες εκδοσεις των "κανονικων" jags/jazzmasters, πχ: http://www.thomann.de/gr/fender_jaguar_62_rw_3csb_ltd.htm η φτηνη japan version (που οπως εχουν πει πολλοι στην ουσια δεν ειναι αληθινη jaguar απο πλευρας ηχου) http://www.thomann.de/gr/fender_62_jaguar_rw_3tsb.htm η "κανονικη" αμερικανα, the real thing που λενε και στο χωριο μου. ;D φυσικα αμα δεν εχεις τα λεφτα, παιρνεις τον γιαπονεζο και τον μονταρεις, γιαυτο υπαρχουν και στην ευρωπη αλλοστε. ;) nothing to fear, nothing to doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Που υστερεί σε σχέση με την "κλασσική" Jaguar 62, και γιατί είναι τόσο φθηνή; Υστερει βεβαια γιατι δεν εχει μονους αλλα διπλους μαγνητες & αντι για τρεμολο εχει tuneomatic.. οποτε απλα ΔΕΝ ειναι jaguar.... αν θες ηχο jaguar απλα δεν κανει... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση